Media

Survivor All Star: Νέος καβγάς Μάριου- Ελευθερίας: Αφορμή το κολιέ της Καρολίνας- «Είσαι παρτάκιας»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Η Ελευθερία Ελευθερίου σχολίασε έντονα το γεγονός ότι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης φορά ακόμα το κολιέ που του είχε δώσει η Καρολίνα Καλύβα, λέγοντας ότι την ενόχλησε πολύ και όλο αυτό είναι κάτι που δεν το καταλαβαίνει. 

Όσο τα επεισόδια προχωρούν, οι εντάσεις μεταξύ των παικτών κορυφώνονται ενώ παράλληλα οι σχέσεις τους δοκιμάζονται.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star (26-2) παρακολουθήσαμε μια συζήτηση μεταξύ της Ελευθερίας Ελευθερίου και της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, οι οποίες σχολίασαν το γεγονός ότι ο Μάριος φορά ακόμα το κολιέ που του είχε δώσει η Καρολίνα, με την Ευρυδίκη να την ρωτά αν και κατά πόσο την ενοχλεί. Εκείνη την στιγμή η Ελευθερία της είπε ότι προφανώς και την ενοχλεί πολύ, αλλά έχει αποφασίσει να του δώσει χρόνο να σκεφτεί τι έχει κάνει και την έχει φέρει σε τέτοια δύσκολη θέση.

image-2023-02-26T212703.419.jpg

Δείτε το πώς ξεκίνησε το όλο θέμα στο παραπάνω βίντεο

Στη συνέχεια του επεισοδίου, η Ελευθερία με τον Μάριο καβγάδισαν πολύ έντονα, με τον Μάριο να κρατά μια στάση απάθειας, κάνοντας έξαλλη την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία για ακόμα μια φορά ξέσπασε εναντίον του.

image-2023-02-26T212715.101.jpg

"Πηγαίνω και του μιλάω και εκείνος μου λέει τι θα γίνει τώρα; Θα βγουν στη φόρα όλα μου τα προσωπικά από τα 16 μου; Δεν καταλαβαίνω την στάση του. Έχω έρθει του έχω πει τι γίνεται και τι ακούγεται έξω από το παιχνίδι και δεν το εκτιμά. Εγώ δηλαδή τι είμαι για να προστατεύσω τον Μάριο; Μια, δυο, τρεις αποφάσισα ναι να του δώσω χρόνο να σκεφτεί, αλλά ο Μάριος Πρίαμος είναι ένας παρτάκιας και τίποτα άλλο. Γιατί να φορά αυτό το μενταγιόν; Τόσο σημαντικό είναι αυτό; Έλα Χριστέ και Παναγία. Μας βγήκε ο Μάριος Πρίαμος Μάνθος Φουστάνος του Survivor All Star. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα που συμβαίνει εδώ μέσα. Γελάω πάρα πολύ." είπε, μεταξύ πολλών η Ελευθερία Ελευθερίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Λίγο αργότερα, ο Μάριος θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved