Media

Κατσαρίνη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της- «Ήταν τρομακτικό»

Gossip-tv Team

Η Χρύσα Κατσαρίνη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την μητέρα της, που αντιμετώπισε καρκίνο και μάλιστα είπε το πώς το πληροφορήθηκε. 

"Δεν μπορούσε να μου το πει, φοβόταν πάρα πολύ." είπε αρχικά η Χρύσα Κατσαρίνη για το γεγονός.

Η Χρύσα Κατσαρίνη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (27-2) στην εκπομπή της ΕΡΤ "Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν" και μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά για όλους και για όλα. Η γνωστή stand up comedian μίλησε για την μητέρα της, που αντιμετώπισε σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, ενώ είπε το πώς το έμαθε, μιας και στην αρχή δεν μπορούσε καν να το διαχειριστεί.

image-2023-02-27T174057.521.jpg

Η Χρύσα Κατσαρίνη είπε χαρακτηριστικά: «Το κοινό είναι σαν ελατήριο, αν το πιέσεις συναισθηματικά μετά η απελευθέρωση είναι πιο εύκολη. Το γέλιο είναι πιο δυνατό. Όταν αρρώστησε η μαμά μου ήταν το πιο τρομακτικό πράγμα που έχω βιώσει στη ζωή μου. Η μητέρα μου πέρασε καρκίνο του μαστού. Είναι καλά τώρα, το νικήσαμε. Έκανα κείμενο την ιστορία της για να το ξορκίσω από πάνω μας.

image-2023-02-27T174114.136.jpg

Δεν μπορούσε να μου το πει, φοβόταν πάρα πολύ. Πήρε τον τότε σύντροφό μου για να μου ανακοινώσει το πρόβλημα υγείας της. Του είπε “δεν θέλω αυτό το πρόβλημα, παρ’ το εσύ που είσαι και ψηλός”. Δεν ήθελε να μου το πει» εξομολογήθηκε για πρώτη φορά, η Χρύσα Κατσαρίνη.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved