Media

My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Νικόλ μετά τις κατηγορίες για στυλίστα- «Θα αποχωρήσω τώρα»

Gossip-tv Team

My Style Rocks: Στο σημερινό επεισόδιο (27-2) η Νικόλ Δεσποτοπούλου ξέσπασε σε κλάματα μετά από κατηγορίες των συμπαικτριών της για ότι έχει στυλίστα, μιας και δεν μπορούσε με τίποτα να το δεχτεί. 

Όλα ξεκίνησαν με την κριτική της Όλγας Κοτλιδά, με την Σελένη Φωτιάδη να συμφωνεί στο τέλος απολυτα μαζί της.

Χαμός στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, με την Νικόλ Δεσποτοπούλου να ξεσπά σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής μόδας, μετά την κριτική των συμπαικτριών της για βοήθεια από στυλίστα.

«Έχετε φαγωθεί αυτές τις ημέρες, στιλίστας ή όχι στιλίστας, δεν ξέρω και γω, μα πραγματικά είτε με στιλίστα είτε όχι φέρνετε όλες τα ίδια! Τι θα γίνει δηλαδή τώρα; Τι θα βαθμολογούμε; Είναι πασιφανές ότι κάποιες έχουν στιλίστα, ας σταματήσουμε πια να το συζητάμε γιατί βαριέμαι. Το λέω με αφορμή εσένα και όλα όσα λέγονται αυτές τις ημέρες εδώ πέρα» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Όλγα Κοτλίδα για να συμφωνήσει με θέρμη και η Σελένη Φωτιάδη μαζί της.

image-2023-02-27T195240.820.jpg

«Ρε παιδιά, όμως, μπορεί σε μένα να μην αρέσουν τα ρούχα που μπορεί να βρω κάπου αλλού. Προσπαθώ να φέρω ένα κομμάτι το οποίο μου αρέσει, με διαφορετικές παραλλαγές, να του βάλω πράγματα άλλα και να το κάνω κάπως διαφορετικό.

Κλείνοντας, θα σας πω ότι δυστυχώς fast fashion παίρνω τα ρούχα. Αν βρίσκω κάποιο καλό άλλο κομμάτι θα το παίρνω, αν όμως δεν θέλετε να με κρίνετε ή αν δεν σας αρέσει αυτό, εγώ θα αποχωρήσω τώρα. Δηλαδή έρχομαι με την καλύτερη διάθεση αλλά εντάξει τώρα».

«Αν είναι τα το κρίνουν έτσι και να μην αρέσει τίποτα, βάζοντας του άκυρο και Χ, τότε να αποχώρησω τώρα. Να τελειώνω και να μην παιδεύομαι άλλο»

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved