Media

Happy Day: Συγκλονίζει η δημοσιογράφος του Alpha! H ερώτηση που την λύγισε

Gossip-tv Team

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Από σήμερα, 1η έως και την 3η Μαρτίου 2023 κηρύσσεται τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών με απόφαση της κυβέρνησης.

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος ενημερώθηκε για σιδηροδρομικό ατύχημα με πυρκαγιά στην είσοδο της κοιλάδας των Τεμπών και μέχρι αυτή την ώρα η επιχείρηση συνεχίζεται.

reporter-alpha-(2).jpg

Στο σημείο βρίσκονται δεκάδες δημοσιογράφοι από όλον τον κόσμο, οι οποίοι μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις του τραγικού συμβάντος. Ανάμεσά τους και η ρεπόρτερ του Alpha Μαριλένα Μπάμπου, η οποία λύγισε με την ερώτηση που δέχτηκε από γυναίκα που βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας.

reporter-alpha-(4).jpg

«Πολύ δύσκολες οι ώρες. Πολύ δύσκολες γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Έχουν έρθει εδώ και πολλή ώρα ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργεί προκειμένου να στηρίξουν τους γονείς και τα αδέλφια, τους συγγενείς των ανθρώπων. Δεν υπάρχουν κινητά τηλέφωνα, έχουν χαθεί τα πάντα. Είναι πολύ δύσκολη η επικοινωνία. Νωρίτερα θέλω να σου πω με πλησίασε μία κυρία και με ρώτησε αν συνεχίζονται οι απεγκλωβισμοί. “Βγάζουν ακόμη ζωντανούς ανθρώπους;” με ρώτησε».

Δες το απόσπασμα παραπάνω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved