Media

Χαμογέλα και Πάλι: Η αποκάλυψη της Χρηστίδου μας άφησε άφωνους: «Ο αδερφός μου έχασε το τρένο»

Gossip-tv Team

Χαμογέλα και Πάλι: Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μια αποκάλυψε λέγοντας πώς ο αδερφός της θα ήταν ένας από τους επιβάτες στο τρένο του θανάτου.

Το γεγονός που έχει μονοπωλήσει την επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες είναι το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, το οποίο και στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες άτομα.

Συζήτηση με τον γενικό γραμματέα της Πανελλλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, Αλέξανδρο Τζαμπαζλή, είχε η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή της, «Χαμογέλα και πάλι» για τις ελλείψεις στον τομέα της ασφάλειας των σιδηροδρόμων αλλά και για την υποστελέχωση των σταθμών.

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε λίγο μετά την συζήτησή τους ότι και ο αδερφός της θα έμπαινε σε εκείνο το τρένο και πως απλά κατά τύχη δεν ήταν εκεί, μόνο και μόνο επειδή το έχασε και αναγκάστηκε και ταξιδέψει με το αεροπλάνο.

image-2023-03-04T133837.772.jpg

«Και ο αδερφός μου έμπαινε σε αυτό το τρένο. Φοβάται τα αεροπλάνα και ανεβοκατεβαίνει με το τρένο συνεχώς. Θέλω να σας πω ότι είχα αυτές τις στιγμές της απόγνωσης, γιατί κοιμήθηκα με αυτήν την πληροφορία, ότι ο αδερφός μου είναι στο τρένο, αλλά τελικά πήρε το αεροπλάνο γιατί δεν το πρόλαβε. Θέλω να σας πω ότι ένιωθε πάρα πολύ ασφαλής και γι αυτό έμπαινε στο τρένο. Αλλά ο αδερφός μου έχει άγνοια»

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τα όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved