Media

Τιτίκα Στασινοπούλου: «Πάγωσαν» οι παρουσιαστές με την ατάκα της on air!

Gossip-tv Team

H Τιτίκα Στασινοπούλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την ζωή της, τα εγγόνια της, ενώ εκτενώς αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική σειρά "Δυο Ξένοι" που κατείχε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Η ίδια είναι μια πολύ αγαπημένη ηθοποιός, την οποία και έχουμε λατρέψει μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει σε θέατρο και τηλεόραση, ως επί το πλείστον κωμικούς.

Η Τιτίκα Στασινοπούλου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Κυριακής 5 Μαρτίου 2023 στην εκπομπή Δυο στη 1 και μίλησε για όλους και για όλα στη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαντζόγλου. Η αγαπημένη ηθοποιός έκανε λόγο για τον ρόλο της γιαγιάς, τον οποίο απολαμβάνει και με το παραπάνω, ενώ αναφέρθηκε και στη σειρά "Δυο Ξένοι" στην οποία και κατείχε τον ρόλο της μητέρας της Μαρίνας Κουντουράτου (Εβελίνα Παπούλια). Με μια ατάκα που ανέφερε χαρακτηριστικά στη σειρά, "πάγωσε" τους δυο παρουσιαστές on air ενώ ταυτόχρονα μίλησε και για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δεν βρίσκεται στη ζωή.

image-2023-03-05T172223.183.jpg

«Ήταν άδικο που η σειρά δεν συνεχίστηκε. Ήταν να πάει και την επόμενη χρονιά, αλλά κάποιοι ηθοποιοί δεν ήθελαν να συνεχίσουν. Θεώρησαν ότι προχώρησαν και ήθελαν έναν εντελώς πρώτο ρόλο δικό τους. Θα έμπαινε ο Θανάσης Βέγγος και θα υπήρχε και ο ρόλος της κόρης μου, της άλλης. Αυτή που λέμε “πηδ… που πηδ… γιατί δεν πας στην τηλεόραση;”», είπε η Τιτίκα Στασινοπούλου, με τους παρουσιαστές να παγώνουν προς στιγμήν.

Για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, η Τιτίκα Στασινοπούλου είπε: «Ο Νίκος ήταν πολύ συνεπής, χαριτωμένος και πολύ καλή ψυχή. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved