Media

Δημήτρης Σκουλός για My Style Rocks: «Αν δεν υπήρχαν εντάσεις, θα βαριόμασταν»

Gossip-tv Team

O Δημήτρης Σκουλός παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το My Style Rocks, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Ζενεβιέβ Μαζαρί

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο διάσημους φωτογράφους, ενώ τη φετινή σεζόν είναι ένα από τα μέλη της κριτικής επιτροπής του My Style Rocks.

Ο Δημήτρης Σκουλός παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή του ALPHA "Super Κατερίνα" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός, κάνοντας λόγο για όλους και για όλα. Ο ίδιος αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης ενώ αποκάλυψε πώς η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι οι πιο κοντινοί του άνθρωποι στον χώρο της τηλεόρασης.

image-2023-03-06T174348.652.jpg

«Εγώ ξέρω ότι πάει καλά, το λέει πολύς κόσμος γιατί με ρωτάει στον δρόμο. Τα νούμερα ξέρω ότι πάνε το βράδυ πολύ καλά, ο κόσμος της δουλειάς μου το βλέπουν όλοι αλλά το βράδυ. Είναι έντονες κάποιες κοπέλες. Θα βαριόμασταν κι εμείς κάπου μετά από τόσες ώρες γυρίσματα. Δεν είναι δικό μου θέμα ότι κάποιες δεν δέχονται την κριτική. Η Ζενεβιέβ έκανε δοκιμαστικό μαζί μου. Η Ζεν και η Ηλιάνα είναι οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι στην τηλεόραση. Είναι σαν να μου λες να διαλέξω ανάμεσα στα παιδιά μου»

«Και στo GNTM είχαμε πολύ μαναφούκι και λιγότερο μόντελινγκ αλλά πήγαινε καλά. Θα με θέλανε δεύτερη χρονιά στο παιχνίδι; Δεν ξέρω; Δεν μπορώ να σου πω!»

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved