Media

My Style Rocks: Άναψαν τα αίματα μεταξύ Χριστιάνας και Βασιλικής- «Είναι τεράστια αδικία»

Gossip-tv Team

My Style Rocks: Στο σημερινό επεισόδιο (6-3) για ακόμα μια φορά, μεγάλη εντάση εκτυλίχθηκε ανάμεσα στην Χριστιάνα Κατσιέρη και στην Βασιλική Λιγνού, με αφορμή το outfit που είχε επιλέξει η πρώτη.

Χαμός στο παιχνίδι μόδας, με αφορμή πάλι τα ντυσίματα των παικτριών, όπως γίνεται πάντοτε άλλωστε.

Στο σημερινό επεισόδιο (6-3) του My Style Rocks είδαμε μεγάλη ένταση μεταξύ της Χριστιάνας Κατσιέρη και της Βασιλικής Λιγνού. Η Βασιλική Λιγνού κατηγόρησε την συμπαίκτριά της για το ντύσιμό της, λέγοντας ότι είναι πιστή αντιγραφή από βιτρίνα, μιας και η ίδια της είπε ότι το έχει δει σε διαδικτυακό κατάστημα.

image-2023-03-06T184437.969.jpg

«Οι αρμόδιοι έχουν τις εικόνες που χρειάζεται, αλλά δεν είναι ωραίο Χριστιάνα μου για έναν πόντο παραπάνω να πούμε ψέματα. Δεν λέω ψέματα ποτέ. Με τα ψέματα και το να κατεβαίνουν κορίτσια στην τριάδα… Ο κλέφτης κι ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Αυτό σε συμβουλεύω. Σταμάτησέ το εδώ γιατί έχεις πει επανειλημμένως ψέματα για εικόνες που έχεις δει μόνη σου ενώ το διαδίκτυο μιλά. Είναι αδικία να βρισκόμαστε κοπέλες κάτω επειδή εσείς έρχεστε εδώ να πείτε ότι είστε οι σχεδιάστριες. Φτάνει!» είπε η Βασιλική, με την Χριστιάνα να την παρακολουθεί άφωνη.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved