Media

Ράδιο Αρβύλα: Το μουδιασμένο καλωσόρισμα και το ξεκαθάρισμα- «Δεν υπάρχει ροή, δεν μας βγαίνει...»

Gossip-tv Team

Ράδιο Αρβύλα: Ντυμένοι στα μαύρα και με πρόσωπα σκυθρωπά εμφανίστηκαν οι παρουσιαστές της εκπομπής το απόγευμα της Δευτέρας (6-3) με τον Αντώνη Κανάκη να μιλά για τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών. 

Η εκπομπή δεν είχε βγει στον αέρα τις τελευταίες μέρες, μιας και το θέμα που μονοπωλούσε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και των ΜΜΕ είναι το σιδηροδρομικό δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Κατά την έναρξη της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα σήμερα (6-3) ο Αντώνης Κανάκης ανααφέρθηκε αναλυτικά στο ζήτημα, λέγοντας μάλιστα πώς αυτός ήταν και ο λόγος που δεν πραγματοποιήθηκε η εκπομπή τους τις τελευταίες μέρες. Μάλιστα, ο ίδιος, κάνοντας μια αναδρονή στο παρελθόν είπε πώς όταν ξεκίνησε η εκπομπή ήταν οι μέρες εκείνες της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου και πώς από τότε είχε πει πώς δεν θα ήθελε να ξανακάνει εκπομπή, αν επρόκειτο για τέτοιες ειδήσεις.

«Όταν ξεκίνησε το Ράδιο Αρβύλα, ήταν πριν 15 χρόνια, όταν σκότωσαν τον Αλέξη. Ήμασταν σε τρομακτικά άβολη θέση να βγαίνουμε στον αέρα… Θυμάμαι να λέω Θεέ μου ας μην χρειαστεί να ξαναβγούμε στον αέρα υπό παρόμοιες συνθήκες. Να που χρειάζεται και το Ράδιο Αρβύλα θα είναι μια εκπομπή που απλά θα επικοινωνήσουμε και θα εκφράσουμε όλα όσα κι εσείς σκέφτεστε. Είμαστε όλοι στην ίδια κατάσταση σε αυτήν την χώρα, Ελπίζω να είμαστε», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

Και πρόσθεσε: «Δεν θα υπάρχει ροή. Προκαταβολικά ζητώ συγγνώμη. Ο λόγος δεν θα είναι δομημένος… Αν και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Εμείς δεν μπορούμε. να κάνουμε το Ράδιο Αρβύλα, όπως μια εβδομάδα πριν. Δεν μπορούμε, δεν θέλουμε και δεν μας βγαίνει, Δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στα συστατικά αυτά που θα επιστρέψουν τον κόσμο στην κανονικότητα»

«Από ό,τι καταλάβαμε από τα μηνύματα, αυτό που είπα ήταν διφορούμενο και πρέπει να το διευκρινίσω. Δεν εννοούσα ότι εξαφανιζόμαστε, αλλά ότι το Ράδιο Αρβύλα δεν μπορεί να συνεχίσει στην μορφή που ήταν. Έχουμε σκέψεις να βγούμε αύριο από το περιβάλλον του Βινυλίου και να κάνουμε κάποιες εκπομπές που δεν θα είναι το Ράδιο Αρβύλα όπως το ξέραμε»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα αναφέρθηκαν παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved