Media

MasterChef: Η ανακοίνωση του Ιωαννίδη που «πάγωσε» τους παίκτες: «Θα το αφήσουμε στην τύχη»

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (6-3) παρακολουθήσαμε την αγαπημένη ομαδική δοκιμασία του Σωτήρη Κοντιζά, με τον Πάνο Ιωαννίδη να κάνει μερικές ανακοινώσεις, που άγχωσαν λίγο παραπάνω τους παίκτες. 

Το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής αποκτά ολοένα και πιο φανατικούς θαυμαστές, που το παρακολουθούν ανελλιπώς και χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef (6-3) παρακολουθήσαμε μια απαιτητική ομαδική δοκιμασία, με τον Νίκο, που ήταν ο νικητής του Mystery Box να έχει μερικά πλεονεκτήματα που, όπως είδαμε, του φάνηκαν και πολύ χρήσιμα. Η ομαδική δοκιμασία έκρυβε μια συγκεκριμένη έκπληξη, με τους παίκτες να μην το πιστεύουν.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-632023-114139-mm.bmp.jpg

«Αυτή τη φορά θα το κάνουμε λίγο διαφορετικά. Θα αφήσουμε την τύχη, τη θεά τύχη να ανακατεύσει την τράπουλα. Πώς; Με κλήρωση», ανέφερε ο Πάνος Ιωαννίδης αρχικά, με τους διαγωνιζόμενους να απορούν για την έκβαση της δοκιμασίας, ενώ ο σεφ στη συνέχει εξήγησε: «Υπάρχει μπροστά ένα δοχείο, το βλέπετε; Λοιπόν, θα έρχεστε ένας – ένας, χωρίς να βλέπετε, θα βάζετε μέσα το χεράκι. θα ανακατεύετε και θα τραβάτε μια μάρκα. Μπλε μάρκες και κόκκινες μάρκες».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved