Media

Αριστομένης Γιαννόπουλος: «Αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη σχέση Παναγιώταρου - Σχίζα θα φανεί»

Gossip-tv Team

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον πρώην σύζυγο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, Αριστομένη Γιαννόπουλο, και η δημοσιογράφος τον ρώτησε σχετικά με την Αλεξάνδρα και τα όσα ακούγονται για εκείνη και τον Στάθη Σχίζα.

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος είπε: «Δεν ξέρω. Δεν το παρακολουθώ καθόλου. Θα δείξει. Νομίζω ότι αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο θα φανεί στην πορεία. Μπορεί να είναι οτιδήποτε αυτή η φωτογραφία (που κυκλοφόρησε) δεν ξέρεις.»!

Και πρόσθεσε: «Εγώ με την Αλεξάνδρα έχουμε κόψει τους τελευταίους μήνες, δεν έχουμε σχεδόν καμία επικοινωνία άρα δεν ξέρω ούτε πώς σκέφτεται ούτε πώς λειτουργεί. Δεν μπορώ να έχω άποψη πάνω σε αυτό. Έχει να κάνει με το πώς τους βγαίνει».

panagiotarou-giannopoulos.jpg

Όσον αφορά τη συμπεριφορά της Ελευθερία Ελευθερίου, είπε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος: «Είναι πολύ λεπτό το θέμα και νομίζω ότι αν είναι πολύ δικός σου άνθρωπος καλύτερα να του το πεις. Αν δεν είναι πολύ δικός σου άνθρωπος μπορεί να σου γυρίσει και μπούμερανγκ. Εμένα μου έχει τύχει να πω σε έναν φίλο μου κάτι και τελικά να τα ξαναβρούνε και να πλακωθεί με όλους.

Γιατί να μην είναι ψυχολογικά καλά η Αλεξάνδρα; Γύρισε το αγόρι της, έλειπε τόσους μήνες, είχε καιρό να τον δει. Μια χαρά θα είναι. Άμα έχουν θέμα να βγούνε να το διαψεύσουν. Τι να πω εγώ;».

Δείτε το βίντεο παραπάνω από το Super Κατερίνα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved