Media

J2US: Η συγκινητική έναρξη του Κοκλώνη για τα θύματα στα Τέμπη: «Είμαστε σε σοκ»

Gossip-tv Team

J2US: Το λαμπερό σόου, μετά από απουσία ενός Σαββατόβραδου καθώς το Πανελλήνιο θρηνούσε -και συνεχίζει να θρηνεί- τα θύματα της μεγάλης τραγωδίας στα Τέμπη, επέστρεψε όμως έκανε την επιστροφή του με όσο σεβασμό απαιτούν αυτές οι στιγμές πένθους που διανύουμε ως έθνος. 

«Το J2US είναι ξανά εδώ όμως τίποτα δεν είναι ίδιο» ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Κοκλώνη όταν άνοιξε αυλαία το κατά τα άλλα λαμπερό σόου. Και συνέχισε λέγοντας: «Κι εμείς είμαστε σε σοκ, όπως κι εσείς από την τραγωδία. Επικρατεί θλίψη και πόνος. Αυτά που λέω είναι λίγα, τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων που έχασαν τους δικούς τους. Σήμερα επιστρέψαμε λίγο διαφορετικά, θα προσπαθήσουμε να είμαστε μια ευχάριστη συντροφιά. Θα μείνουμε μόνο στη διαγωνιστική διαδικασία».

Η Βίκυ Σταυροπούλου είπε από την πλευρά της: «Τα είπες όλα. Όλοι νιώθουμε περίεργα, τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, υπάρχει αμηχανία», ενώ η Δέσποινα Βανδή τόνισε:

«Είναι δύσκολες οι μέρες που έχουμε περάσει και συνεχίζουμε να περνάμε. Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε. Θα προσπαθήσουμε όσο γίνεται να περάσουμε καλά για λίγες ώρες».

fasoulis.jpg

Ο Σταμάτης Φασουλής σχολίασε σχετικά: «Μαύρες σκοτεινές ημέρες αλλά τη στιγμή που σκέφτομαι τι περνάνε αυτοί οι άνθρωποι, μοιάζει η δική μου στεναχώρια σχεδόν γελοιογραφία. Πάμε, χωρίς υπερβολές, να μη κάνουμε ένα πάρτι ή μια γιορτή, να κάνουμε ένα παιχνίδι που θα μας απομακρύνει από το μαύρο» ενώ η Καίτη Γαρμπή κατέληξε λέγοντας:

«Η καρδιά όλων μας έχει ραγίνει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved