Media

The Voice: Η Έλενα έδινε αποκλειστικές δηλώσεις στο gossip-tv και ο Σάκης την αιφνιδίασε με ένα φιλί

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

The Voice τελικός: Αποκλειστικά στο gossip-tv μίλησε η Έλενα Παπαρίζου, μόλις λίγα λεπτά πριν την ανακοίνωση της μεγάλης νικήτριας του φετινού τάλεντ σόου, της Μαρίας Σακελλάρη

Η όμορφη τραγουδίστρια, παρ' όλο που έμεινε εκτός τελικού μιας και οι διαγωνιζόμενοι που ανήκαν στην ομάδα της έφυγαν νωρίς από τη διαδικασία, ήταν χαρούμενη που δύο κορίτσια γεμάτα όνειρα για τη μουσική και πολύ ταλαντούχα ήταν ένα βήμα πριν την ανακοίνωση. Η Έλενα Παπαρίζου πιστεύει πως τόσο η Dodona όσο και η Μαρία Σακελλάρη ήταν νικήτριες του φετινού The Voice αφού είχαν καταφέρει να φτάσουν στην τελική φάση του τάλεντ σόου.

«Τα συναισθήματα είναι πάρα πολλά, πάντα τα τελευταία τα τελευταία επτά χρόνια που κάθομαι σε αυτή την κόκκινη καρέκλα» είπε αρχικά η Έλενα Παπαρίζου και συνέχισε: «Έχω ενθουσιασμό και αυτό το πράγμα που εύχομαι -γιατί τώρα στη σκηνή στέκονται η Μαρία και η Ντοντονα, είναι να κάνουν πράγματα στη ζωή τους να υπάρχει μία συνέχεια, να μη σταματάνε τα πράγματα εδώ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και το πιο σπουδαίο για μένα».

Τι σημαίνει όμως το The voice όλα αυτά τα χρόνια για την Έλενα Παπαρίζου;

«Ότι αγαπώ τον Σάκη» απάντησε η Έλενα η οποία είχε πολύ κοντά της τον Σάκη Ρουβά που με τη σειρά του είπε «Το The Voice είναι η Έλενα Παπαρίζου» χαρίζοντάς της ένα γλυκό φιλί!

«Το The Voice είναι μία ευκαιρία, είναι ο καινούργιος τρόπος να δίνουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Και ίσως είναι και ο πιο γρήγορος τρόπος, αν σκεφτούμε ότι μέσω internet βλέπουμε και το gossip TV» είπε η Έλενα Παπαρίζου σε μεγάλα κέφια. Δείτε το βίντεο παραπάνω με τις αποκλειστικές δηλώσεις της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved