Media

Survivor All Star: Αποκάλυψη του ζαχαροπλάστη που σοκάρει: «Έχω δει μέχρι & χειροδικία στον Μάριο»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Ο Κώστας Παπαδόπουλος ή ζαχαροπλάστης αν προτιμάτε, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Γεια σου και αποκάλυψε κάτι που σόκαρε ακόμα και τους συντελεστές της εκπομπής. 

Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star ο οποίος έφυγε σχετικά νωρίς από το ριάλιτι επιβίωσης, αναφερόμενος στη σχέση ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο και την Ελευθερία Ελευθερίου που πλέον έχει «ηρεμήσει», παρά τις αντιπαραθέσεις που είχαν και on camera, όταν η τραγουδίστρια μπήκε στο παιχνίδι.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος ο οποίος βρέθηκε αρκετές φορές μπροστά σε εντάσεις του άλλοτε ζευγαριού αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που έζησε, αποκαλύπτοντας πως είχε δει μέχρι και χειροδικία εις βάρος του Μάριου, χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομα του παίκτη ή της παίκτριας που κινήθηκε έτσι εναντίον του Κύπριου παίκτη.

Εκείνη τη στιγμή συνεργάτης της εκπομπής επεσήμανε πως τέτοιου είδους αποκαλύψεις δεν θα έπρεπε να γίνονται εφόσον δεν έχουν καταγραφεί από τις κάμερες του παιχνιδιού και έτσι ο Κώστας θέλησε να δώσει τέλος σε όσα έλεγε, μιλώντας στη συνέχεια για τη γυναίκα του και τα παιδιά του.

Όπως είπε, εκείνη ήταν που τον στήριξε όσο κανένας στη δεύτερη προσπάθειά του με το Survivor ενώ φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τα παιδιά του που είναι η μεγάλη του αδυναμία.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο γνωστός ζαχαροπλάστης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved