Media

MasterChef – Μαρίνα Ντεμολάι: Έδωσε το spoiler! Αυτός ο παίκτης θα εισβάλλει στο ριάλιτι

Gossip-tv Team

H Μαρίνα Ντεμολλάι, η πρώην παίκτρια του MasterChef μίλησε για το ριάλιτι και έδωσε το δικό της spoiler!

Αρχικά τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι χαρακτηρίζομαι ψυχρή. «Επαγγελματίας» θα κολλήσω εγώ δίπλα, οπότε ολοκληρώνεται έτσι το πακέτο της Μαρίνας. Μπήκα μέσα για μία μόλις δοκιμασία, ούτε καν για μία ημέρα. Πήγα, μαγείρεψα, δεν τα κατάφερα και γύρισα σπίτι μου».

Η Μαρίνα Ντεμολλάι τόνισε: «Ανταγωνίστηκα τη Μαρία Μπέη. Είχαμε κι ένα beef από πριν, οπότε… έπεσαν κορμιά. Δεν περίμενα να δω τη Μαρία κάτω. Είναι πολύ δυνατή μαγείρισσα, για να τη δω αντίπαλή μου σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού».

Και πρόσθεσε: «Εξεπλάγην όταν την είδα. Από την άλλη, ήταν πολύ ευχάριστο, γιατί είμαστε και οι δύο πολύ καλές, οπότε ήταν τίμια κόντρα».

marina-ntemolai.jpg

Όσον αφορά την επανεμφάνισή της στο MasterChef και την αντίδραση των παικτών, ανέφερε:

«Ήταν τρομοκρατημένοι όταν με είδαν. Κανείς δεν ήθελε να μπω στο σπίτι. Είναι διαφορετικό, όταν σε γνωρίζουν από κοντά, και όταν ξέρουν ότι μπορεί να χάσουν τη θέση τους από μένα. Φοβούνται πάρα πολύ τους παλιούς παίκτες, είμαστε πιο συνηθισμένοι στη διαδικασία. Γιατί να μην το κερδίσει παλιός παίκτης, αφού του δόθηκε η ευκαιρία;».

Και άφησε να εννοηθεί πως μετά τη Μαρία Μπέη στο MasterChef πρόκειται να δούμε και τον σύντροφό της, Δημήτρη Μπέλλο.

«Νομίζω ότι δεν έχουν μπει ακόμα τα φαβορί. Δε ξέρω, εγώ νομίζω ότι ο Μπέλλος θα μπει. Δεν έχουμε μιλήσει βέβαια. Δε γίνεται να το πάρει και η Μαρία και ο Μπέλλος, αλλά θα το μοιραστούν σίγουρα. Καλύτερος σεφ είναι ο Δημήτρης λόγω εμπειρίας»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved