Media

Πρώην παίκτης του Survivor μπαίνει στα Καλύτερά μας χρόνια και μόλις το αποκάλυψε!

Gossip-tv Team

Ο Ηλίας Βαλάσης μπαίνει στην σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια» και την αποκάλυψη έκανε στο Πρωινό Μας που ήταν καλεσμένος.

Ο πρώην παίκτης του Survivor ανέφερε ότι ήδη ξεκίνησε γυρίσματα.

«Είναι εκπληκτικά στα γυρίσματα. Είναι όλοι τόσο καλοπροαίρετοι. Η κυρία του κάστινγκ με πρότεινε και με δέχτηκαν αμέσως χωρίς να πει για το Survivor.» αποκάλυψε.

Και πρόσθεσε ο Ηλίας Βαλάσης στην Φαίη Σκορδά: «Έκανα τον μάνατζερ, ένα λαμόγιο, άνοιξα και το πουκάμισο να φανεί λίγο τρίχα, πήρα κι ένα πούρο. Πρέπει να χαθείς στον ρόλο».

ALASIS.jpg

Η υπόθεση της σειράς της ΕΡΤ

«Τα καλύτερά μας χρόνια» επέστρεψαν με τον τρίτο κύκλο επεισοδίων, που μας μεταφέρει στη δεκαετία του ’80, τη δεκαετία των μεγάλων αλλαγών! Στα καινούργια επεισόδια της σειράς μια νέα εποχή ξημερώνει για όλους τους ήρωες, οι οποίοι μπαίνουν σε νέες περιπέτειες.

Η δεκαετία του ’80 σημείο αναφοράς στην εξέλιξη της ελληνικής τηλεόρασης, της μουσικής, του κινηματογράφου, της επιστήμης, της τεχνολογίας αλλά κυρίως της κοινωνίας, κλείνει τον κύκλο των ιστοριών των ηρώων του μοναδικού μας παραμυθά Άγγελου (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος) που θα μείνει στις καρδιές μας, μαζί με τη λακ, τις παγέτες, τις βάτες, την ντίσκο, την περμανάντ και όλα τα στοιχεία της πιο αμφιλεγόμενης δεκαετίας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved