Media

Συγκινεί ο Γιάννης Βαρδής για τον πατέρα του : Στο σπίτι δεν έχω αλλάξει τίποτα

Gossip-tv Team

Στη στήλη vintage stories της εκπομπής «Πάμε Δανάη», φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Βαρδής, για να μιλήσει για τον πατέρα, τον αείμνηστο Αντώνη Βαρδή.

«Η πρώτη ανάμνηση πάντα από τον πατέρα μου είναι η μουσική. Είτε ήταν ένα σφύριγμα, είτε ήταν μια μελωδία», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βαρδής.

Ο Αντώνης Γούναρης ανέφερε: «Μπορεί να νευρίαζε με κάτι πολύ μικρό. Θυμάμαι μια φορά που ήμασταν στην Αυστραλία και τραγούδαγε και δεν του άρεσε το μικρόφωνο και έψαχνε να βρει γωνία να το σπάσει. Κι εκείνη τη στιγμή έσκυψα στο αυτί του και του είπα “μην το κάνεις αυτό, θα σου πω μετά γιατί”».

vardis.jpg

Και ο Γιάννης Βαρδής πρόσθεσε: «Ήταν ένας άνθρωπος που έκανε πάρα πολλές πλάκες, μπορεί να έπαιρνε τηλέφωνα σε διάφορες εταιρείες και να άλλαζε το όνομά του και να λέει ότι είναι άλλος καλλιτέχνης για αν τον δώσουν πιο εύκολα ή να κάνει πλάκες. Μπορούσε οποιαδήποτε στιγμή να γράψει μια μελωδία πάνω σε ένα πακέτο τσιγάρα».

Με τον Αντώνη Γούναρη να λέει:: «Για αυτό ήταν γεμάτο και το σπίτι του και το αυτοκίνητό του με μικρά μαγνητοφωνάκια. Όπως μου είπε ο Γιαννάκης, ότι έχει πολλά μαγνητόφωνα που πρέπει να ψάξει να βρει τις μελωδίες που είχε ο Αντώνης».

Vardis__1_.jpg

Και συγκίνησε ο Γιάννης Βαρδής όταν αποκάλυψε στο Πάμε Δανάη: «Μου λείπει η παρέα. Δεν έχω αλλάξει τίποτα από το σπίτι στο στούντιό του, το πακέτο με τα τσιγάρα του, το μπουφάν του, τα ρούχα του, είναι πράγματα τα οποία δεν μπορώ να τα ξεχάσω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved