Media

«O Μπισμπίκης δεν έχει ανάγκη τον δεσμό με τη Δέσποινα Βανδή, είναι χρόνια σκηνοθέτης»

Gossip-tv Team

Ο συγγραφέας του βιβλίου «Αυτή η Νύχτα Μένει», Θάνος Αλεξανδρής ήταν καλεσμένος στην Super Κατερίνα και μίλησε για τις εξελίξεις της ομώνυμης σειράς, αλλά αναφέρθηκε και στον πρωταγωνιστή της, τον Βασίλη Μπισμπίκη που ζει τον απόλυτο έρωτα με τη Δέσποινα Βανδή.

Ο Θάνος Αλεξανδρής είπε: «Είναι φίλος (ο Βασίλης Μπισμπίκης) κι από τα πιο γλυκά πλάσματα. Μεταξύ μας δεν είχε ανάγκη τον δεσμό -που εγώ συμπαθώ πάρα πολύ την Βανδή- κι είναι για χρόνια σκηνοθέτης με φοβερές παραστάσεις. Ίσως τελικά ο κόσμος όταν βλέπει ένα φιλί, τρομάζει.

5890_DESPINA_VANDI_VASILIS_MPISMPIKIS_2222023.jpg

Από το να βλέπουμε τους πολιτικούς, αυτές τις μουτσούνες και παρουσιαστές να τρελαίνουν τον κόσμο, καλύτερα να βλέπω τον Μπισμπίκη να φιλά την Δέσποινα Βανδή».

alexandris.jpg

Ο Θάνος Αλεξανδρής μίλησε και για τη φιλία το με τη Μαλβίνα Κάραλη. «Η Μαλβίνα έκανε επανάσταση. 16 χρονών μια μαθήτρια έγκυος ήταν επανάσταση τότε. Ανέβαινε στην ταράτσα του Πολυτεχνείου και φώναζε “δεν θα περάσει ο φασισμός”. Μάλωνε με αστυνομικούς. Πριν γίνει μεγάλη σταρ ήθελε να έρθει στο μπαλέτο. Το μετάνιωσα μετά που δεν την άφησα. Θα έκανα έναν ρόλο ειδικά για εκείνη στη σειρά. Θα της πήγαινε αυτός του Γιώργου Τσορτέκη στο γυναικείο».

Για το αν θα συνεχίσουμε να τον βλέπουμε στη σειρά: «Τα δύο επεισόδια είναι υπεραρκετά. Δεν αντέχω να βλέπω τον εαυτό μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved