Media

My Style Rocks-Έξαλλη η Ηλιάνα με τη Σελένη: «Σας είπαμε εμείς να έρχεστε εδώ & να μας κοροϊδεύετε;»

Gossip-tv Team

My Style Rocks: Ύψωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ιδιαίτερα τον τόνο της φωνής της, δείχνοντας έντονα την ενόχλησή της όταν εμφανίστηκε μπροστά της η Σελένη Φωτιάδη!

Αφορμή για να βγει εκτός εαυτού η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν η εμφάνιση της Σελένης με ένα φόρεμα που η πρώτη αποκάλεσε τραπεζομάντηλο.

Η Σελένη έδειξε να είναι ενοχλημένη από την κριτική της επιτροπής τις προηγούμενες μέρες και μάλιστα αργότερα δεν έκρυψε όταν της μίλησε ο Στέλιος Κουδουνάρης πως είχε επιλέξει το συγκεκριμένο φόρεμα για να αποδείξει ότι είτε έκανε ένα ολοκληρωμένο λουκ, είτε ένα απλό ρούχο, την ίδια χαμηλή βαθμολογία θα έπαιρνε.

Η Σελένη έδειξε να είναι ιδιαίτερα ειρωνική σε κάθε τι που της έλεγε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία σε ένα ξέσπασμά της είπε στην παίκτρια: «Σας είπαμε εμείς να έρχεστε εδώ και να μας κοροϊδεύετε και να μας τρολάρετε;»

Η Σελένη όμως δεν σταμάτησε εκεί ούτε έριξε τους τόνους όταν είδε την Ηλιάνα σε τέτοια κατάσταση αλλά συνέχισε να λέει ότι το φόρεμά της το είχε επιλέξει η ίδια και της άρεσε πολύ.

Δείτε όλα όσα έγιναν ανάμεσα στη Σελένη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved