Media

Σοφία Βόσσου για τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη: «Είμαι πολύ περήφανη που είναι γαμπρός μου»

Gossip-tv Team

Πρωινό μας: Η Σοφία Βόσσου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη, ο οποίος έχει παντρευτεί την κόρη της και μίλησε γι΄αυτόν με τα καλύτερα λόγια.

«Για το εθνικό πένθος επικεντρωνόμαστε μόνο στους καλλιτέχνες. Γιατί δεν επικεντρωνόμαστε και στο σούπερ μάρκετ; Η μουσική δεν είναι μόνο διασκέδαση, είναι και δουλειά. Όλοι έχουν γίνει δικαστές και βρίζουν χυδαία στα social media.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι σαρανταποδαρούσα και έχει αγάπη για τη ζωή. Όσο ήταν στο νοσοκομείο μιλούσα καθημερινά με την Ελένη και τον Στέργιο. Κάθε στιγμή που τραγουδάω κάνω έρωτα εγκεφαλικά με τον κόσμο. Δεν είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο», είπε αρχικά η Σοφία Βόσσου και συνέχισε:

«Είμαι ροκ μαμά και αφήνω την Ερασμία να κάνει ότι θέλει. Δεν με ενόχλησαν τα σχόλια του κόσμου για τον αρραβώνα της. Δεν διανοούμαι ότι λεγόμαστε Χριστιανοί και δείχνουμε με το δάχτυλο έναν άνθρωπο που εκτίει μια ποινή. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στη φυλακή εκτίουν την ποινή τους και θα μπορούσαμε να είμαστε στη θέση τους. Είμαι πάρα πολύ περήφανη που ο Βασίλης Δημάκης είναι γαμπρός μου».

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved