Media

Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Η Ελισάβετ του Μαύρου Ρόδου έκανε spoiler για τη σειρά που θα συζητηθεί

Gossip-tv Team

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, ή η μοναχή Ελισάβετ από το Μαύρο Ρόδο αν προτιμάτε, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και μίλησε τόσο για τον ρόλο της όσο και για τη συνέχεια των εξελίξεων στις ζωές των ηρώων, δίνοντας μάλιστα ένα... καυτό spoiler. 

Αναφερόμενη στο πώς αντιμετωπίζει τη δουλειά της αλλά και πώς αντιδράει στις εκδηλώσεις του κόσμου, η όμορφη νεαρή ηθοποιός παραδέχτηκε:

«Νομίζω ότι εάν δεν έχεις άγχος, δεν νοιάζεσαι αρκετά γι' αυτό που κάνεις. Είμαι αρκετά ήσυχη, ήρεμη και συνεσταλμένη, αλλά γαλήνια όπως στον ρόλο μου, δεν είμαι. Δεν περιμένω τα σχόλια που λαμβάνω από τον κόσμο. Στις αρχές δεν με αναγνώριζαν, τώρα που στην σειρά έχω βγάλει το μαντήλι και έρχονται και μου μιλάνε, ντρέπομαι λίγο, δεν ξέρω τι να πω. Χαίρομαι που αρέσει η σειρά στον κόσμο και την αγαπάνε, είναι σημαντικό αυτό».

mavri-rodo-(1).jpg

Όσο για το πώς προσέγγισε τον ρόλο της ως μοναχή Ελισάβετ, η Φωτεινή Παπαθεοδώρου σχολίασε:

«Ήταν πολύ σημαντικό για μένα που πήγαμε μαζί με την Κατερίνα Διδασκάλου σε μοναστήρι, γιατί πριν πάω στο μοναστήρι, όλη αυτή η ιδέα του μοναστηριού και του μοναχισμού, με τρόμαζε λίγο. Δεν ήξερα καθόλου από αυτόν τον κόσμο. Όταν μπήκα στο μοναστήρι, όλες οι μοναχές ήταν φιλόξενες και άνοιξαν την αγκαλιά τους, είχαν αγάπη και μας βοήθησαν πολύ σε αυτό που πάμε να κάνουμε. Το πιο σημαντικό που έμαθα είναι ότι όσο διαφορετικός και αν είναι κάποιος από σένα, όσο διαφορετικά και αν ζει, είναι άνθρωπος και περνάει τα ίδια συναισθήματα που περνούν όλοι οι άνθρωποι, έχει τις ίδιες αγωνίες. Η Ελισάβετ είναι και αυτή ένας άνθρωπος».

Ερωτώμενη αν την άλλαξε ο ρόλος της ως προς την σχέση της με την πίστη αυτή η διαδρομή, η ηθοποιός σχολίασε: «Νομίζω ότι η πίστη ήταν ένας λόγος να καθίσω ως Φωτεινή και να σκεφτώ ποια είναι η σχέση μου με την πίστη, γιατί ήταν κάτι που δεν έχω κάνει προηγουμένως. Με άλλαξε λίγο αλλά εντάξει. Δεν με έφερε πιο κοντά αλλά με έβαλε σε μία διαδικασία να σκεφτώ τι σημαίνει να πιστεύεις σε κάτι, τι είναι η πίστη. Όλοι οι άνθρωποι χρειάζεται να πιστεύουμε σε κάτι, είτε το λέμε Θεό είτε κάτι άλλο, ως ώθηση για να συνεχίσουμε να ζούμε τη ζωή μας».

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου μίλησε και για το πώς ξεκίνησε την πορεία της στην υποκριτική: «Το κυνηγούσα λίγο, είχα κάνει διάφορα δοκιμαστικά με την casting director για άλλες σειρές, που έφτασα αρκετά κοντά αλλά δεν με πήραν στο τέλος, και με είχε στον νου της για άλλες σειρές που θα έρχονταν... Με πήρε τηλέφωνο η Μιράντα η casting director και μου είπε να κάνω ένα self tape για τον ρόλο μιας καλόγριας. Έκανα το self tape από το Λονδίνο, το έστειλα, και ήρθα Ελλάδα και έκανα και άλλα δοκιμαστικά. Λέω “καλόγρια; Οκ ας το δοκιμάσουμε”. Μου δίνουν ένα σενάριο γραμμένο από τον σεναριογράφο μας, όχι αυτό που μπαίνει στη σειρά, κάτι που μοιάζει, και βάζεις μία κάμερα, υποτίθεται ότι ο άλλος ηθοποιός είναι πίσω από την κάμερα και του μιλάς».

mavro-rodo-(9).jpg

Στην ερώτηση αν είχε δισταγμό για τον ρόλο της, η Φωτεινή Παπαθεοδώρου τόνισε: «Φυσικά, γιατί δεν έχω κάποια σχέση με την θρησκεία και δεν ήξερα από πού να αρχίσω. Ήξερα ότι θα χρειαστεί αρκετή δουλειά και έρευνα για να μπω στον ρόλο. Είχα κάνει δοκιμαστικά για τις ”Άγριες Μέλισσες”» και για τον ”Σασμό”».

Και ύστερα ήρθε το... καυτό spoiler δια στόματος Φωτεινής Παπαθεοδώρου: «Αυτή τη βδομάδα θα ολοκληρωθεί ο έρωτας του Πέτρου και της Ελισάβετ. Θα νιώσει ενοχή, θα μιλήσει στα κοντινά της πρόσωπα, στην Αυξεντία τη θεία της, θα βρει συμπαράσταση. Δεν την πιέζει η Αυξεντία μετά χαλαρώνει λίγο ο Πέτρος. Θα δούμε όμως, γιατί δεν θα τον ενδιέφερε το δράμα εάν δεν άλλαζε συνέχεια γνώμη η Ελισάβετ. Νομίζω θα εκνευριστούμε πολύ με τον Πέτρο. Θα δούμε τι θα κάνει ο Πέτρος!».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved