Media

Survivor – Άστραψε και βρόντηξε ο Βασάλος: «Ούτε φιλίες, ούτε τίποτα, μόνο κωλοτούμπες»

Gossip-tv Team

Survivor all star:  Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι χαρούμενος που παρέμεινε στο παιχνίδι, προβληματισμένος με την αγωνιστικότητά του και… τα έχωσε στους συμπαίκτες του που κάνουν κωλοτούμπες.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μία χαίρομαι που έμεινα, από την άλλη με προβληματίζει η αγωνιστική μου εικόνα… Δεν είναι μόνο να είμαι ο χαρούμενος της καλύβας και να περνάμε ωραία, να μαγειρεύουμε και να κάνω δουλειές. Η ενόχληση στο πόδι παραμένει και αυτή η εβδομάδα για μένα είναι ένα ερωτηματικό. Θα σφίξω τα δόντια με πόνο ή χωρίς για να δείξω ποιος είμαι…».

vasalos-7.png

Και στη συνέχεια δεν δίστασε να πει ότι τον ενόχλησε η τοποθέτηση της Εύης Σαλταφερίδου στο συμβούλιο που είπε ότι θα ήθελε να φύγει είτε εκείνος είτε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και όχι ο Ασημακόπουλος.

Και πρόσθεσε: « Δεν μετράνε ούτε φιλίες, ούτε τίποτα εδώ πέρα… Και ξαφνικά ο Ασημακόπουλος έγινε υπερπαικταράς και τον χρειαζόμαστε. Από εκεί που ήταν τοξικός και αναμετέδιδε πληροφορίες από τον έναν παίκτη στον άλλον σαν την Μελίνα. Καθόλου κωλοτούμπες και όλα to the point. Μπράβο παιδιά!»

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved