Media

MasterChef: Ο Μπέλλος μπήκε στο παιχνίδι, η Μαρία Μπέη πανηγύριζε και ο Κιαζόλι άρχισε τα... γαλλικά

Gossip-tv Team

MasterChef: Μία ευχάριστη ανατροπή συνέβη απόψε (21/3) στο ριάλιτι μαγειρικής καθώς οι παίκτες υποδέχτηκαν μία νέα προσθήκη που προς μεγάλη έκπληξη όλων ήταν ο Δημήτρης Μπέλλος

Η Μαρία Μπέη που έχει μπει εδώ και λίγες μέρες στο παιχνίδι, όταν άκουσε από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο πως ο νέος παίκτης είναι από το MasterChef 4, δηλαδή τον κύκλο του παιχνιδιού που έπαιζε εκείνη, αρχικά σκέφτηκε ότι μάλλον επρόκειτο για την Κατερίνα Λένη, ήλπιζε όμως, όπως είπε, να είναι ο Δημήτρης, ο αγαπημένος της.

masterchef.jpg

Και προς έκπληξή της, όταν ανακοίνωσε το όνομά του ο Κουτσόπουλος, εκείνη άρχισε να πανηγυρίζει, όπως και οι περισσότεροι παίκτες, εκτός του Ηλία Κιαζόλι.

Όπως είπε ο γνωστός σεφ, όλη αυτή η φάση τού θύμισε λίγο ντεζαβού καθώς ήρθαν στο μυαλό του μνήμες από το Master Chef 4, τότε που ο Δημήτρης σε μία μαγειρική μονομαχία τους, τον πέταξε εκτός.

Κάτι που φυσικά δεν ξέχασε ο Ηλίας ο οποίος σε on στην κάμερα, είπε ότι το περίμενε και πως θα προτιμούσε να μην ήταν ο Δημήτρης που έπαινε στο παιχνίδι, συνεχίζοντας με... γαλλικά.

Δείτε το βίντεο με την αναδρομή του Δημήτρη Μπέλλου στο Master Chef 4 αλλά και τις αντιδράσεις Μαρίας και Ηλία με το που εμφανίστηκε...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved