Media

Survivor All Star:Πανικός στην καλύβα!Η παρεξήγηση του Τάκη με την Εύη & ο άγριος καβγάς με τον Ηλία

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Δεν έχει τελειωμό η κόντρα ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τους συμπαίκτες του.

Μετά την ένταση στο συμβούλιο όλοι σε οριακή κατάσταση με τον Τάκη να «πετάει» βαριές κουβέντες σε όλους. Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε η τυχαία εμφάνιση της Εύης κοντά στο σημείο που ο Τάκης έδινε την προσωπική του συνέντευξη.

survivor-(1).jpg

«Δεν γουστάρω να κάθονται και να ακούνε τα cue μου. Τι κάνετε εδώ; Σοβαρά τώρα ακούς τα κιού μου; Τι αν είναι δυνατόν; Μέχρι εδώ έφτασες», είπε ο Τάκης στην Εύη, η οποία εκείνη τη στιγμή έφτασε στο σημείο για να πάρε μια καρύδα.
«Ήρθα να πάρω την καρύδα άνθρωπέ μου και γυρνώ. Είναι δυνατόν να ακούσω τα cue σου; Τι πρόβλημα έχεις ρε φίλε; Έχεις μεγάλο πρόβλημα», απάντησε η Εύη.

survivor-(2).jpg

Και φυσικά ο καβγάς συνεχίστηκε στην καλύβα όταν στη μέση μπήκε ο Ηλίας Γκότσης καθώς θέλησε να υπερασπιστεί στην συμπαίκτριά του.

survivor-(7).jpg

Τα αίματα άναψαν για τα καλά στην καλύβα των Μαχητών, με τον Ηλία Γκότση να συγκρούεται με τον Τάκη Καραγκούνια και να του λέει ότι δεν θα το παίζει μάγκας, ενώ λίγο έλειψε οι παίκτες να πιαστούν στα χέρια. Αυτό έχει και τις συνέπειες του βέβαια καθώς όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Πρωινό μας, θα τους ανακοινωθεί πως στον αυριανό αγώνα δεν θα πάρουν μέρος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved