Media

Ιωάννα Βάσσου: Αυτός είναι ο λόγος που έφυγε από το Star μετά από 21 χρόνια

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Βάσσου ήταν καλεσμένη στην Αθηναΐδα Νέγκα και στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action24 και ανέφερε τον λόγο που έφυγε από το Star.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αγαπώ τη ρουτίνα εγώ πάρα πολύ. Έτσι έχω μεγαλώσει. Δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις, δεν θέλω να με βγάζουν από το πρόγραμμά μου, εκνευρίζομαι τρομερά. Όμως, θεωρώ ότι είναι μεγάλο λάθος να μένεις τόσα χρόνια σε μία δουλειά. Δεν εξελίσσεσαι, βαλτώνεις. Αυτός ήταν και ο λόγος που έφυγα από το Star»!

Και πρόσθεσε η Ιωάννα Βάσσου: «Είναι ένα κανάλι που θα το έχω πάντα στην καρδιά μου. Μπήκα 22 χρονών κοριτσάκι και βγήκα 42 χρονών μητέρα και επαγγελματίας δύο δεκαετιών. Πήρα πολλά από εκεί. Τα τελευταία δύο χρόνια όμως ήμουν δυστυχισμένη, πήγαινα στη δουλειά με ένα σφίξιμο στο στομάχι».

1679558512299-467070971-vassou.webp

Και συνέχισε λέγοντας: «Η επαγγελματική δυστυχία προκύπτει όταν κάνεις τα ίδια και τα ίδια, όταν νιώθεις ότι δεν εξελίσσεσαι, όταν υπάρχουν συνάδελφοι που σου χαλάνε τη διάθεση και τους θεωρείς λίγο τοξικούς».

Και κατέληξε λέγοντας η δημοσιογράφος: «Τόσο ωραίο κλίμα σε χώρο εργασίας όπως το Action24 δεν έχω ξαναδεί. Επειδή έχω φίλους σε όλα τα κανάλια, το λέω με σιγουριά. Βλέπεις ανθρώπους με καθαρό βλέμμα, ερχόμαστε όλοι με διάθεση στη δουλειά μας».

vassou21.jpg

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Καλύτερα Αργά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved