Media

Χριστίνα Μπόμπα: Η καθημερινότητα με τις δίδυμες, οι τηλεοπτικές προτάσεις και το Dragon’s Den

Gossip-tv Team

H Χριστίνα Μπόμπα έβαλε για δεύτερη φορά νυφικό με αφορμή το «Yes I Do» και περπάτησε στην πασαρέλα.

Μετά το catwalk, η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε στην κάμερα του Happy Day για τις δίδυμες κόρες της, τον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά και τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει.

Αρχικά ανέφερε η influencer: «Τα κοριτσάκια μου έχουν μεγαλώσει πλέον. Σήμερα δεν τους είπα ότι θα είμαι εδώ, απλά τους είπα ότι θα μείνουν με τον μπαμπά τους και μάλιστα, έτυχε να είναι και η γιαγιά εδώ από το Σαββατοκύριακο».

mpompa-(2).jpg

Και πρόσθεσε η Χριστίνα Μπόμπα: «Πλέον δεν κάνουν πολλές σκανδαλιές, είναι χαρούμενες και παιχνιδιάρες, αλλά ευτυχώς επειδή είμαστε και οι δύο, συνεννοούμαστε μια χαρά. Τα κορίτσια δεν παρακολουθούν το Dragon’s Den γιατί κοιμούνται εκείνη την στιγμή. Όταν γνωρίζουμε όμως, ότι έχουμε δώσει κάπου μια συνέντευξη, το βάζουμε στην τηλεόραση να τους δουν και χαίρονται πολύ. Το Dragon’s Den είναι ένα πάρα πολύ ωραίο πρότζεκτ και είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά».

mpompa-(3).jpg

Όσον αφορά τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει η Χριστίνα Μπόμπα τόνισε: «Στο παρελθόν έχουμε δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις, το έχουμε σκεφτεί και εμείς, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι προτεραιότητά μας να κάνουμε κάτι μαζί τηλεοπτικά».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από το Happy Day

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved