Media

Το «καρφί» της Χρηστίδου στον Κωνσταντινίδη: «Διόρθωσε πρώτα τα δικά σας σούπερ & μετά τα δικά μας»

Gossip-tv Team

Μία έμμεση αντιπαράθεση της Σίσσυς Χρηστίδου και του Στέφανου Κωνσταντινίδη υπήρξε στον αέρα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι, μετά από επικοινωνία του γνωστού δημοσιογράφου με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που ανήκει στο πάνελ. 

Όλα ξεκίνησαν όταν προβλήθηκε ένα βίντεο στην εκπομπή όπου ο Μπο ερωτώμενος για τη νέα σχέση που ακούστηκε πως έχει, διέψευσε τα πάντα, λέγοντας πως δεν ισχύει καμία νέα σχέση και πως η κοπέλα που του «χρεώνουν», είναι απλώς φίλη του.

Την έξοδο του Μπο με τη φίλη του και τη φωτογραφία, δημοσιοποίησε πριν από μερικές μέρες ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα όπου εμφανίζεται, μιας και ήταν και εκείνος παρών στην έξοδο του τραγουδιστή εκείνο το βράδυ. Ο Μπο πάντως είπε στις δηλώσεις του πως τα έχει βρει με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και πως του ζήτησε συγγνώμη και όλα είναι καλά.

sissyrsss.jpg

Ο Στέφανος από την πλευρά του, μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις του Μπο θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και επικοινώνησε με την εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, καλώντας στο κινητό του τηλέφωνο τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Είπε λοιπόν πως ο ίδιος δεν είπε ποτέ στον αέρα του Super Κατερίνα ότι ο Μπο είναι ερωτευμένος.

Όμως, όταν η Σίσσυ Χρηστίδου τον ρώτησε ευθέως γιατί ο Μπο λέει ότι ο ίδιος του είχε ζητήσει συγγνώμη για ό,τι είχε συμβεί, ο Στέφανος είπε ότι η «συγγνώμη» του είχε να κάνει με κάτι τελείως άλλο.

Κάτι που δεν φαίνεται να πείθει τη Σίσσυ Χρηστίδου η οποία στη συνέχεια, όταν ενημερώθηκε από το κοντρόλ πως το «σούπερ» της εκπομπής Super Κατερίνα όταν πρόβαλε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ περί νέας σχέσης του Μπο, έγραφε «ερωτευμένος ξανά ο Μπο» «την είπε» στον Κωνσταντινίδη που είχε κλείσει όμως το τηλέφωνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved