Media

Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Περιμένουν κορίτσι και η αποκάλυψη μόλις έγινε!

Gossip-tv Team

Ο Πάνος Μουζουράκης και η σύντροφός του Μαριλού Κόζαρη, ετοιμάζονται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς και θα παντρευτούν στην Αίγινα.

Μάλιστα, η αναγγελία του γάμου του ζευγαριού δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “Μπαμ”.

«Ο Παναγιώτης Μουζουράκης του Ευαγγέλου και της Ελένης το γένος Σταυρίδη που γεννήθηκε στη Ζυρίχη και κατοικεί στην Αθήνα και η Μαρία – Σταυρούλα Κόζαρη του Παναγιώτη και της Αρεζίνας το γένος Κοττά, που γεννήθηκε στο Μαρούσι και κατοικεί στην Γλυφάδα, θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στην Αίγινα» γράφει η αναγγελία του γάμου.

mouzoyrakis-(2).jpg

Το πρωί της Τρίτης 28 Μαρτίου στην εκπομπή, Super Κατερίνα, αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού που περιμένουν ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη.

Το ζευγάρι περιμένει κορίτσι.

mouzoyrakis-(3).jpg

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Με καλό και καλότυχο. Η Μαριλού είναι η καλύτερή μου φίλη, η παιδική μου φίλη, οι μπαμπάδες μας ήταν συμμαθητές. Είναι 8 χρόνια μικρότερη από μένα. Οι ζωές μας είναι τόσο συνδυασμένες. Με τον Πάνο γνωρίστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο μέσω της Χριστίνας Στεφανίδη. Στη δεύτερη συνάντηση ήμουν κι εγώ στην παρέα. Πάντα είχα τρομερή εντύπωση για τον Πάνο…Τα παιδιά είναι πολύ καλά μαζί. Τα γνώριζα όλα τόσο καιρό εννοείται, με παρακάλεσαν να σεβαστώ την κατάσταση, αλλά περιμένουν κοριτσάκι. Παντρεύονται στην Αίγινα και τώρα ετοιμάζουν και το μπάτσελορ. Στα sites βρήκαν κάτι πολύ παλιές μας φωτογραφίες με τη Μαριλού και την παίρνω και της λέω “Μην ξαναδώ φωτογραφίες πριν τις πλαστικές, πού τις βρήκαν”».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Super Κατερίνα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved