Media

Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Δείτε το πολυτελές κτήμα που θα γίνει ο γάμος τους

Gossip-tv Team

 Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη θα παντρευτούν στην Αίγινα και ήδη έχουμε δει και την αναγγελία του γάμου τους.

«Ο Παναγιώτης Μουζουράκης του Ευαγγέλου και της Ελένης το γένος Σταυρίδη που γεννήθηκε στη Ζυρίχη και κατοικεί στην Αθήνα και η Μαρία – Σταυρούλα Κόζαρη του Παναγιώτη και της Αρεζίνας το γένος Κοττά, που γεννήθηκε στο Μαρούσι και κατοικεί στην Γλυφάδα, θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στην Αίγινα» έγραφε η αναγγελία του γάμου.

Σύμφωνα με το Πρωινό και το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει σε πολυτελές κτήμα στην Αίγινα.

mouzoyrakis8.jpg

Ο Θάνος Βάγιος αποκάλυψε στο Πρωινό: «Ο γάμος θα γίνει στο νησί της Αίγινας, γνωρίζουμε την ημερομηνία αλλά επειδή σεβόμαστε την ιδιωτικότητα του ζευγαριού δεν θα την αποκαλύψουμε. Το κτήμα είναι ένα από τα καλύτερα και τα πολυτελέστερα της Αίγινας. Η Αίγινα είναι το ησυχαστήριό του, εκεί ηρεμεί και δημιουργεί και τη μουσική του. Το συγκεκριμένο κτήμα βρίσκεται κοντά στον φάρο της Αίγινας».

Και ο Τάσος Τεργιάκης ανέφερε για το κτήμα: «Είναι το καλύτερο κτήμα της Αίγινας, όλοι οι σπουδαίοι γάμοι γίνονται εκεί, είναι ένα ιστορικό κτίριο, είναι το σπίτι του πρωθυπουργού Ζαΐμη. Είναι συγκλονιστικό το μέρος αυτό.»

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved