Media

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Η σχέση με την Ελένη Μενεγάκη και οι αλλαγές στην εκπομπή

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας, μίλησε το πρωί της Τρίτης (28-03) η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, μίλησε μεταξύ άλλων για την συνεργασία τους, τη σχέση της ενώ απάντησε πως δεν γνωρίζει αν θα επέλθουν αλλαγές τη νέα σεζόν.

xrysikopoulou-menegaki-(1).jpg

«Εγώ δεν κάνω συμβόλαια, σε εμάς είναι ο λόγος μας συμβόλαιο. Η καρδιά μου έχει κάθε καλή πρόθεση να είμαι εδώ που είμαι και πιστεύω είναι αμοιβαίο. Δεν γνωρίζω όσα γράφονται για τις αλλαγές στην εκπομπή, σίγουρα αυτά τα γνωρίζει καλύτερα ο σταθμός και η Ελένη Μενεγάκη φυσικά.

xrysikopoulou-menegaki-(2).jpg

Ό,τι έχω μάθει επαγγελματικά, από την Ελένη Μενεγάκη το έχω μάθει. Έχω δουλέψει και με άλλες πολύ αξιόλογες κυρίες, αλλά ό,τι έχω μάθει επαγγελματικά, το χρωστάω στην Ελένη. Είμαι χαρούμενη στην εκπομπή που είμαι και είμαι πολύ χαρούμενη στο πλευρό της Ελένης, κουμπώνουμε καλά. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι μελλοντικό και σίγουρα όχι ατομικό», είπε χαρακτηριστικά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

1680016100519-582132533-xrysikopoulou-menegaki-(3).jpg

«Δεν τα γνωρίζω γιατί είναι δικά τους ζητήματα αυτά επαγγελματικά, αλλά σε κάθε περίπτωση, αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι μαζί. Ο καθένας δίνει το δικό του κομμάτι και νομίζω το δίνει πολύ ωραία στην εκπομπή», απάντησε αναφορικά με όλα όσα έχουν ειπωθεί για τη σχέση του Δημήτρη Ουγγαρέζου με τον Σάββα Πούμπουρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved