Media

Το... μάλε βράσε στο My Style Rocks: Η ένταση και οι απειλές: «Την άλλη φορά θα κινηθώ διαφορετικά»

Gossip-tv Team

My Style Rocks: Τελειωμό δεν έχουν οι αντιπαραθέσεις και οι εντάσεις μεταξύ των διαγωνιζόμενων στο φετινό κύκλο του παιχνιδιού styling με τη Βασιλική να ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και την Αιμιλία αλλά και τη Χριστιάννα να γίνονται... μαλλιά κουβάρια!

Αφορμή για το νέο σκηνικό πολέμου στο πλατό του παιχνιδιού στάθηκε η αναφορά της Βασιλικής για μία δημοσίευση που έκανε πρώην παίκτρια του My Style Rocks στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ επεσήμανε πως κάποιες από τις διαγωνιζόμενες αντιγράφουν λουκ.

my-style-rocks.jpg

Βασιλική και Χριστιάννα έχουν εδώ και καιρό κηρύξει τον «πόλεμο» η μία στην άλλη και αυτή η αναφορά ήταν αρκετή για να διαπληκτιστούν για ακόμα μία φορά ενώπιον της κριτικής επιτροπής και της Κατερίνας Καραβάτου που προσπαθούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς είχε συμβεί και οι δυο τους ξεκίνησαν πάλι τον καβγά.

Η Βασιλική υποστήριξε τη δική της θέση, η Χριστιάννα έσπευσε να δικαιολογηθεί από τη μεριά της και τελικά άκρη δεν βγήκε. Το αντίθετο μάλιστα καθώς στην όλη ένταση ενεπλάκη και η Αιμιλία που επίσης δεν τα πηγαίνει καλά με τη Χριστιάννα. Η τελευταία μάλιστα, κατηγορεί συχνά την Αιμιλία πως αντιγράφει ολόκληρα λουκ από κορυφαίους μόδιστρους ή στυλίστες προκειμένου να κερδίζει τις εντυπώσεις στο παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν σήμερα (29/3) στο πλατό του My Style Rocks

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved