Media

Εκτός εαυτού η Καινούργιου! Οργισμένη με την υπόθεση της 14χρονης που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Gossip-tv Team

Με την υπόθεση της 14χρονης που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη Θεσσαλονίκη ασχολήθηκε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Συζητώντας με τον Πρόεδρο Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη για την συγκεκριμένη υπόθεση σχολικού εκφοβισμού, δημιουργήθηκε ένταση στο πλατό.

kainourgipoy-(5).jpg

«Έπρεπε να είχα χειριστεί εγώ αυτή την υπόθεση και να σας πω τι θα γινόταν με τους καθηγητές και με τους γονείς. Απ’ ό,τι φαίνεται αυτά τα παιδιά που έχουν μεγαλώσει με τον καλύτερο τρόπο και ίσως να έχουν και καλούς δικηγόρους… γιατί απ’ ό,τι κατάλαβα το παιδί που έχει δεχτεί τα χτυπήματα οι γονείς του δεν είναι επιχειρηματίες οι άνθρωποι. Το παιδί αυτό διάβαζε, ήταν αυτό που λέμε «φυτό», και αυτό ήταν μάλλον το «κακό». Τα υπόλοιπα παιδιά που δεν διάβαζαν έπρεπε να το χτυπήσουν επειδή διάβαζε, να το τιμωρήσουν. Και όλα έχουν σχέση, και η οικονομική κατάσταση της οικογένειας», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καλλιακμάνης με την Κατερίνα Καινούργιου να μην μπορεί να κρύψει την οργή της.

kainourgipoy-(1).jpg

«Δεν έχει σημασία αυτό. Δε σημαίνει ότι το παιδί, επειδή οι γονείς του δεν είναι επιχειρηματίες, πρέπει να νιώθει φοβισμένο ή ότι όσα παιδιά έχουν γονείς επιχειρηματίες κάνουν bullying. Δεν θέλω να γίνονται διακρίσεις, να στοχοποιούμε», είπε σε έντονο ύφος και συνέχισε:

kainourgipoy-(4).jpg

«Ποιος φταίει; Το Κράτος και η Πρόνοια. Δε γίνεται μια οικογένεια να χτυπάνε το παιδί της και να σκέφτεται: πού να μπλέξω τώρα με δικαστήριο; Θα πρέπει να πηγαίνει στο σχολείο και να λύνεται».

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved