Media

MasterChef: Ο Γαλάνης «τα πήρε»: «Έχουμε μπλέξει με φίρμες εδώ μέσα. Είναι όλοι φίρμες»

Gossip-tv Team

MasterChef: Η αποψινή (30/3) ομαδική δοκιμασία Κόκκινων και Μπλε έφερε στην επιφάνεια εντάσεις, θυμό και... στρατηγικές! 

Ο Θόδωρος Γαλάνης που ήταν ο αρχηγός της Μπλε ομάδας, χωρίς περιστροφές είπε: «αυτό που μου έκανε περισσότερο εντύπωση από τη στιγμή που κέρδισα στο Mystery Box είναι το πόσο εύκολα αλλάζει δέρμα ο άνθρωπος. Έχω πάθει κοκομπλόκο! Δηλαδή σε ένα δεκάλεπτο έχω δει χαρακτήρες να αλλάζουν, σε μια ώρα έχω δει να αλλάζει τέσσερις χαρακτήρες ένα άτομο.

Το κοιτούσα και έλεγα, «δεν γίνεται τώρα αυτό». Τελειώσαμε τώρα, γυρνάμε στο σπίτι μετά το Mystery Box, ξαπλώνω και σκάνε μέσα στο δωμάτιο! Έμπαινε ένας, έμπαινε άλλος, «να κάνουμε αυτό», «να κάνουμε εκείνο», «θα πάρεις εσύ αυτό». Δηλαδή σε χαρτί τώρα σχεδιάγραμμα για να πάρω την Κωνσταντινούπολη πίσω, ολόκληρο σχέδιο».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Μόλις τα ζορίζω εγώ γιατί τα λέω ανοιχτά, γιατί εμένα δεν με νοιάζει και ό,τι κάνω το λέω ανοιχτά, δεν έχω τέτοια κωλύματα, εκεί ωπ… γυρνάνε πίσω! Κατάλαβες; Δεν υπάρχει εκεί στρατηγική! Για να μην εκτεθεί το όνομά τους! Γιατί έχουμε μπλέξει με φίρμες εδώ μέσα. Είναι όλοι φίρμες».

Και κατέληξε θυμωμένος: «Οι χαρακτήρες στην ομάδα που δεν ταιριάζουν είναι σίγουρα ο Άγγελος με τον Δημήτρη. Εκεί δηλαδή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που μπήκαν και μαζί στο ίδιο πιάτο».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Γαλάνης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved