Media

Survivor All Star: Τους την «έφερε» ο Λιανός! Τα δάκρυα της Μαριαλένας και η πρωταπριλιάτικη φάρσα

Gossip-tv Team

Survivor All Star: «Φωτιά» είχαν πάρει από νωρίς τα spoilers με τα λαγωνικά να θεωρούν πως το ξέρουν κι αυτό αλλά ο Γιώργος Λιανός μας την έφερε πανηγυρικά!

Ο Γιώργος Λιανός αρχικά ανακοίνωσε πως για να γίνουν ισάριθμες οι δύο ομάδες θα πρέπει ένας ή μία Survivor να περάσει από την Κόκκινη στη Μπλε.

Η επιλογή του παίκτη έγινε από τους Survivors της Μπλε ομάδας, οι οποίοι ήταν μέσα στο κόλπο!

survivor-(4).jpg

Ο Σάκης Κατσούλης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή πρωταγωνίστησαν σε αυτή την ψηφοφορία η οποία τελικά αποδείχτηκε fake καθώς ενώ ψηφίστηκε ο Σάκης και σοκαρισμένος πήγε στον πάγκο της μπλε ομάδας και η Μαριάλενα είχε πλαντάξει στο κλάμα, ο παρουσιαστής τους ανακοίνωσε πως επρόκειτο για την καθιερωμένη Πρωταπριλιάτικη φάρσα!

survivor-(2).jpg

«Καταλαβαίνω ότι αυτή η εξέλιξη επηρεάζει ιδιαίτερα τους δυο σας και είναι κάποιες μέρες που στο Survivor μένουν χαραγμένες στο μυαλό μας για την εξέλιξη που ήρθε. Καταλαβαίνω ότι αυτή η μέρα, για σένα ειδικά Μαριαλένα που ζεις αυτό το περιστατικό, η δεύτερη ημέρα του Απρίλη είναι πολύ δύσκολη. Παρόλα αυτά ακόμη εδώ έχει απόψε Πρωταπριλιά επομένως, Σάκη Κατσούλη, γύρνα στην ομάδα σου», είπε ο παρουσιαστής

survivor-(1).jpg

Δες τι συνέβη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved