Media

Survivor All Star: Δείτε για πρώτη φορά τον σύντροφο της Εύης Σαλταφερίδου! Το τρυφερό μήνυμά του

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Απόψε το βράδυ (5/4) η Κόκκινη ομάδα ήταν εκείνη που κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας και οι παίκτες θα είχαν τη δυνατότητα να διαβάσουν μηνύματα των αγαπημένων προσώπων της οικογένειάς τους. 

Ανάμεσα στους παίκτες και η Εύη Σαλταφερίδου η οποία δεν δέχτηκε μήνυμα από τη μητέρα της ή την αδελφή της όπως σε προηγούμενο έπαθλο επικοινωνίας αλλά από τον σύντροφό της, τον Αργύρη ο οποίος είχε μόνο τρυφερά λόγια να της πει.

Ο Αργύρης της στο τέλος του μηνύματός του της έγραψε ότι την αγαπάει πολύ και ακόμα παραπάνω, φέρνοντας σε αμηχανία την Εύη η οποία δεν θέλει να αναφέρεται στα προσωπικά της.

Δεν έκρυψε όμως τη συγκίνησή της αλλά και τη δύναμη που πήρε από αυτό το συγκεκριμένο μήνυμα που θα έχει ως φυλαχτό μέχρι την επόμενη φορά που θα μπορέσει να επικοινωνήσει με κάποιο αγαπημένο της πρόσωπο.

Με αυτό το μήνυμα, λαμβάνει οριστικό τέλος η παραφιλολογία που ήθελε την Εύη να κρύβει τη σχέση της με τον Ηλία Γκότση που έτσι και αλλιώς, μετά την αποβολή του από το παιχνίδι έχει κάνει unfollow την άλλοτε φίλη του καθώς προφανώς θεωρεί ότι με τη συμπεριφορά της στον Άγιο Δομίνικο τον πρόδωσε.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved