Media

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Αυτός που twittαρει από τον Άγιο Δομίνικο είναι τελικά ο Βασάλος;

Gossip-tv Team

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στην κάμερα του Open Weekend για τα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο από όπου επέστρεψε πριν από μερικές εβδομάδες. 

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, η οποία σε προηγούμενες δηλώσεις άφησε υπονοούμενο ότι ίσως ο παίκτης που όχι μόνο έχει κινητό στον Άγιο Δομίνικο, αλλά twittαρει κιόλας από εκεί είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, έσπευσε να αποσαφηνίσει πως ήταν απλός αστεϊσμός και τίποτα παραπάνω όμως δεν αποκάλυψε για ποιον τελικά πρόκειται.

evridiki-papadopoulou.jpg

Όταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ρωτήθηκε για τις σχέσεις της σήμερα με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, είπε «δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο» ενώ την ίδια απάντηση έδωσε και όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τον Σπύρο Μαρτίκα.

Επίσης, ερωτώμενη αν έχει μετανιώσει που έλαβε μέρος στον φετινό κύκλο του Survivor, η Ευρυδίκη είπε ότι δεν μετανιώνει ποτέ για πράγματα που επιλέγει και τόνισε ότι ήταν μία ακόμα δυνατή εμπειρία γι' αυτή.

Επίσης σχολίασε και το βίντεο που κυκλοφορεί με την Αφροδίτη Σκαφίδα στο οποίο απεικονίζεται να τρώει, λέγοντας πως δεν θα έπρεπε να μιλάει εκείνη για συμπαίκτες της που είχαν φάει, την ίδια στιγμή που κάνει και εκείνη το ίδιο.

Δείτε τι άλλο είπε στο παραπάνω βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved