Media

Μελέτης Ηλίας: «Δυστυχώς έχω ελάχιστο χρόνο και δεν θα μπορέσω να κάνω το 5X5»

Gossip-tv Team

O Μελέτης Ηλίας μίλησε στην κάμερα του Open Weekend για τις φήμες που κυκλοφορούν και θέλουν τον ηθοποιό να αναλαμβάνει την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού 5X5.

«Η αλήθεια είναι ότι άκουσα κι εγώ το όνομά μου για το 5Χ5 πριν μου γίνει κάποια πρόταση. Ενώ υπάρχει η διάθεση από μέρους μου να δοκιμαστώ στο κομμάτι της ψυχαγωγίας, δυστυχώς όμως με γυρίσματα και παραστάσεις ο χρόνος είναι ελάχιστος», είπε αρχικά ο Μελέτης Ηλίας και συνέχισε λέγοντας:

«Αυτόν τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που μου απομένει, προτιμώ να τον διοχετεύσω στο σπίτι και στα παιδιά μου παρά να τον στριμώξω όπως-όπως σε ένα τηλεπαιχνίδι. Δυστυχώς, δεν θα είμαι στο 5Χ5, δεν προλαβαίνω».

Όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα συνεργασίας με τον Ανδρέας Γεωργίου στη νέα σειρά που ετοιμάζει για το MEGA, ο ηθοποιός είπε ότι είναι ανοιχτός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ενώ όταν αναφέρθηκε η σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο Μελέτης Ηλίας παραδέχτηκε: «Δεν έχω προλάβει ακόμα με τα γυρίσματα να το δω. Θέλω να το δω όλο μονοκοπανιά, να το ευχαριστηθώ. Εννοείται πως θα ήθελα να είμαι μέρος μια τέτοιας διεθνούς επιτυχίας».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved