Media

Άρης Σοϊλέδης για Survivor: «Έχω πικρία μέσα μου για τους ανθρώπους της ελληνικής παραγωγής»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» μίλησε ο Άρης Σοϊλέδης.

Ο ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο Survivor All Star και όπως τόνισε, έχει πολλά παράπονα από την παραγωγή. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά πως, «έχω μια πικρία μέσα μου για τα μέλη της παραγωγής, δεν μου φέρθηκαν σωστά».

«Το παιχνίδι το αγάπησα, αλλά έχω πικρία κατά κάποιον τρόπο μέσα μου, για τους ανθρώπους της ελληνικής παραγωγής, γιατί δεν μου φέρθηκαν σωστά. Πάντα μιλούσα για αυτούς με τα καλύτερα λόγια και τους φερόμουν σωστά. Προσπαθώ πάντα να είμαι ευγενικός, παρόλο που προσπαθούσαν να βγάλουν μια άλλη εικόνα προς τα έξω, πράγμα που μου στοίχισε», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, περιέγραψε ένα περιστατικό από τον περσινό τελικό. «Ακόμα και στον τελικό, που δεν το έχω πει μέχρι τώρα, παρόλο που ήμουν μια χαρά κι ευχαρίστησα τον κόσμο, την ώρα που έφευγα από το στάδιο του τελικού, ήταν όλοι οι άνθρωποι της ελληνικής παραγωγής σε έναν καναπέ. Πήγα και τους ευχαρίστησα όλους και δεν σηκώθηκε ένας να με χαιρετήσει. Ήταν όλοι ξαπλωμένοι κι είπαν "γεια σου Άρη", λες και τους έκανα κάτι. Οι περισσότεροι ηχολήπτες, cameraman μετά το παιχνίδι, με πήραν τηλέφωνο να βγούμε για καφέ. Η επικοινωνία, ο τσακωμός και τα πράγματα που έλεγαν οι άλλοι παίκτες για εμένα, μου στοίχισαν», εξήγησε.

soidelis33.jpg

Τέλος, αναφέρθηκε στο βλέμμα της Μαρίας Αντωνά, όταν ανακοινώθηκε πέρυσι πως ο Στάθης Σχίζας είναι ο νικητής του Survivor.

«Τι περίμενε ο κόσμος; Να χάσω, να ανάψει καπνογόνο και να πανηγυρίζει; Δεν υπήρξε κακία, σηκώθηκε να δει την αντίδραση τη δική μου κι όλα καλά. Δεν υπήρχε εκείνη την ώρα λόγος να τραβήξουν τη φάτσα της Μαρίας. Δεν ήταν καν μέσα στο παιχνίδι. Έπρεπε να τραβήξουν το πρόσωπο του νικητή και τη χαρά του. Το θεωρώ λίγο τραβηγμένο», είπε κλείνοντας.

Δείτε το βίντεο παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved