Media

Survivor All Star: Το παιχνίδι αλλάζει - Η επόμενη αποχώρηση και η σύνθεση των δύο ομάδων

Gossip-tv Team

Στην αποχώρηση της εβδομάδας και στις μεταγραφές παικτών από τους μπλε στους κόκκινους αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιανός στο επεισόδιο του Survivor All Star την Κυριακή 9/4.

Αρχικά ο παρουσιαστής εξήγησε στους παίκτες πως λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας, θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές που αφορούν τους υποψήφιους και την αποχώρηση.

Την Μεγάλη Εβδομάδα λοιπόν αναμένεται να δούμε δύο αγώνες ασυλίας και ένα παιχνίδι για έπαθλο φαγητού, ενώ δεν θα υπάρξει αποχώρηση. Μετά την Μεγάλη Εβδομάδα, θα συμβεί το ίδιο και έτσι σε δύο εβδομάδες θα έχουμε 5 υποψήφιους για αποχώρηση.

Όσα είπε ο παρουσιαστής:

«Θα ήθελα την προσοχή σας γιατί έχω να κάνω μερικές σημαντικές ανακοινώσεις. Λόγω των ημερών, λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας θα έχουμε τρία επεισόδια του Survivor. Πως θα χωριστούν αυτά: θα έχουμε δύο αγώνες ασυλίας και έναν αγώνα επάθλου φαγητού. Αυτό σημαίνει ότι αυτή την εβδομάδα, την Μεγάλη Εβδομάδα δεν θα έχουμε αποχώρηση παίκτη. Ασυλίες θα παίξουμε κανονικά, θα έχουμε δύο και κάθε αγώνας ασυλίας έναν υποψήφιο ή μία υποψήφια. Άρα στο τέλος της Μεγάλης Εβδομάδας θα έχουμε δύο άτομα που θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Ακόμη και αν χάσετε δύο ασυλίες την ίδια εβδομάδα πάλι θα έχουμε μονή υποψηφιότητα. Το ίδιο θα συμβεί και την επόμενη εβδομάδα στους τρεις αγώνες ασυλίας που θα έχουμε άρα θα έχουμε σύνολο πέντε υποψήφιους σε 2 εβδομάδες. Από αυτή την πεντάδα υποψηφίων ανεξαρτήτως άνδρα ή γυναίκας, θα έχουμε μια αποχώρηση σε 2 εβδομάδες», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Επιπλέον ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως θα γίνουν μεταγραφές στις δύο ομάδες. Συγκεκριμένα ο Ηλίας Μπόγδανος και η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα μεταφερθούν στους Μπλε και η Μελίνα Μεταξά στους Κόκκινους.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved