Media

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Εγώ έχω τα αυθεντικά εμβληματικά γυαλιά του Ανδρέα»

Gossip-tv Team

H Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου μιλάει στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για τα γυαλιά της δημοπρασίας και αποκαλύπτει ότι τα εμβληματικά γυαλιά του συζύγου της τα έχει η ίδια. 

Τα εφεδρικά γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν τελικά εκείνα που πωλήθηκαν έναντι 25.000 ευρώ στη φιλανθρωπική δημοπρασία της CREAID, όπως αποκαλύπτει η χήρα του ίδιου του Ανδρέα Παπανδρέου.

Τα έσοδα της συγκεκριμένης πώλησης θα διατεθούν στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Μπορεί όλοι να είπαν αρχικά ότι επρόκειτο για τα εμβληματικά γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου, ωστόσο η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου μιλώντας στην κάμερα του Πρωινού το διέψευσε αυτό λέγοντας πως εκείνη έχει τα αυθεντικά γυαλιά του εκλιπόντα.

«Εφόσον ήταν για καλό σκοπό γιατί δεν επικοινώνησαν μαζί μου; Εγώ έχω τα αυθεντικά εμβληματικά γυαλιά του Ανδρέα που φορούσε στις δημόσιες εμφανίσεις του. Ο γιος του ο Νίκος είχε τα εφεδρικά. Δεν αμφισβητώ ότι τα γυαλιά της δημοπρασίας ήταν αυθεντικά, απλά δεν ήταν αυτά τα εμβληματικά γυαλιά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο νεαρός εφοπλιστής ο οποίος πήρε τα υποτιθέμενα αυθεντικά γυαλιά ξεκίνησε τη προσφορά του από 5.000 ευρώ και για κάθε χτύπημα προσέφερε 500 ευρώ επιπλέον. Μέχρι που το ποσό έφτασε τα 25.000 ευρώ.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved