Media

Survivor All Star: Έτσι ανακοίνωσε ο Ατζούν την αποβολή της Αφροδίτης-Η αποκάλυψη για τη φιλία τους

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Με αυστηρό τόνο και χωρίς περιστροφές ο Ατζούν Ιλιτζαλί ανακοίνωσε ότι αποβάλλεται η Αφροδίτη Σκαφίδα

Ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης για πρώτη φορά μετά από τέσσερις αποβολές, αυτές της Κατερίνας Δαλάκα, της Ασημίνας Χατζηανδρέου, του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη, βρέθηκε ενώπιον των παικτών του Survivor All Star θέλοντας να μιλήσει προσωπικά στους παίκτες. Ο Γιώργος Λιανός, επέστρεψε στην Ελλάδα και έτσι ο Τούρκος παραγωγός ανέλαβε το δύσκολο έργο να ανακοινώσει την αποβολή ακόμη ενός παίκτη.

acun2.jpg

Συγκεκριμένα ο Ατζούν Ιλιτζαλί φανερά ενοχλημένος αλλά και στενοχωρημένος είπε στους παίκτες: «Έχουμε ορισμένα προβλήματα κλοπών στο φετινό Survivor. Θέλουμε αυτό το σόου να είναι δίκαιο για όλους. Ορισμένοι από εσάς ήρθαν σε επαφή με ντόπιους και ζήτησαν από αυτούς φαγητό» είπε αρχικά ο Ατζούν και συνέχισε:

«Οπότε η απόφασή μας είναι δυστυχώς να αποβληθεί η Αφροδίτη γιατί έκλεψε φαγητό...».

Όπως τόνισε ο Ατζούν με την Αφροδίτη είναι καλοί φίλοι στην έξω ζωή και μάλιστα αποκάλυψε ότι έχουν περάσει και διακοπές μαζί αφού την είχε φιλοξενήσει στο σπίτι του στο Τσεσμέ. Όμως, όπως είπε, θέλει να είναι δίκαιος με όλους και εφόσον έκανε παράβαση στους κανόνες του παιχνιδιού, έπρεπε να επιστρέψει Ελλάδα αφού αυτή τη συμφωνία είχαν κάνει με όλους τους παίκτες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, σε ένα μίτινγκ τους στην Αθήνα.

afroditi-skafida9889.jpg

Δείτε παραπάνω το βίντεο με όσα ειπώθηκαν δια στόματος του Τούρκου παραγωγού του ριάλιτι επιβίωσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved