Media

Πέτρος Ξεκούκης: Η τελευταία συνομιλία με τον Τσιβιλίκα και οι δύσκολες στιγμές του Μουστάκα

Gossip-tv Team

Ο Πέτρος Ξεκούκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Ποιος είναι Πρωινιάτικα και μεταξύ άλλων μίλησε για τις δύσκολες στιγμές του Σωτήρη Μουστάκα, αλλά και για την τελευταία του συνομιλία με τον Βασίλη Τσιβιλίκα λίγο πριν πεθάνει.

Αρχικά ο Πέτρος Ξεκούκης ανέφερε: «Τον πήγαινα στο νοσοκομείο κρυφά γιατί δεν ήθελε να πικράνει την κόρη του, δεν ήθελε η Αλεξία να μάθει τίποτα. Πήγαμε και κάναμε πρόβες για τα μαλλάκια του… Όταν άρχισαν να του πέφτουν τα μαλλιά φορούσε την περούκα. Είχε χάσει την ελπίδα του, μου έλεγε “εγώ θα φύγω τώρα”».

Όσον αφορά τον Βασίλη Τσιβιλίκα, ο Πέτρος Ξεκούκης είπε: «Τρίτη βράδυ, 01:30, χτυπάει το τηλέφωνο. Του λέω έλα Βασίλη, συμβαίνει κάτι; Μου λέει “τίποτα, πήρα να σου πω πόσο πολύ σε αγαπάω”. Του λέω “τώρα το θυμήθηκες, αύριο το μεσημέρι μαζί θα είμαστε”.

xekoukis21.jpg

Και στις 02:45 πεθαίνει από ανακοπή. Η Αλίκη το είπε αυτό γιατί τη ρώτησαν πώς και τι. Και λέει “μου είπε ότι μιλάει με τον Ξεκούκη στο τηλέφωνο και μου είπε έρχομαι στο κρεβάτι να κοιμηθώ” και έπαθε ανακοπή στο σαλόνι του σπιτιού».

Όσο για τον Κώστα Τσάκωνα, είπε: «Μεχρι και την τελευταία στιγμή δεν έχασε το χιούμορ του».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved