Media

My Style Rocks-Φόρεσε για κολιέ τάματα και έκανε έξαλλη την Ηλιάνα: «Με προσβάλλει η εικόνα σου»

Gossip-tv Team

My Style Rocks: Σήμερα (18/4) η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε ένα ιδιαίτερα θερμό επεισόδιο με την Ειρήνη Καζάκη η οποία εμφανίστηκε φορώντας κολιέ με αλυσίδες και τάματα στο τέλος τους. 

Όταν λοιπόν ήρθε η σειρά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου να την κρίνει για την εμφάνισή της, προσπάθησε να της εξηγήσει ότι επειδή πιστεύει πολύ στον Θεό, δεν της άρεσε καθόλου που είχε χρησιμοποιήσει τα τάματα τα οποία προέρχονται ή χρησιμοποιούνται από ανθρώπους που τα καταθέτουν στην εκκλησία μέσα στον πόνο τους.

Η Ειρήνη έδειξε να μην καταλαβαίνει όσα της έλεγε η Ηλιάνα και μάλιστα άρχισε να της μιλάει στον ενικό, γεγονός που εκνεύρισε ακόμα περισσότερο την κριτή.

«Από πότε αρχίσαμε να μιλάμε στον ενικό;» τη ρώτησε η Ηλιάνα με την Ειρήνη να απαντάει με τέτοιο τρόπο που ήταν σαν να έριχνε λάδι στη φωτιά.

«Η εικόνα σου με προσβάλλει» της είπε η Ηλιάνα φανερά εκνευρισμένη ενώ στη συνέχεια της είπε ότι είναι ιδιαίτερα αγενής ως προς τη συμπεριφορά της στο πρόσωπό της.

Χρειάστηκε να παρέμβει τόσο η Κατερίνα Καραβάτου όσο και ο Δημήτρη Σκουλός για να εξηγήσουν γιατί είχε εκνευριστεί τόσο πολύ η Ηλιάνα όμως η Ειρήνη δεν έδειξε να καταλαβαίνει. Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν στο πλατό του My Style Rocks.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved