Media

Survivor All Star: Ένταση πριν τον αγώνα: Αποχώρησε κλαίγοντας ο Μπόγδανος για όσα είπε ο Μπάρτζης

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Η χθεσινή (17/4) υποψηφιότητα προς αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη τον ενόχλησε τόσο που τα έβαλε με όλους και με όλα. 

Αν και δημόσια όταν τον ρώτησε ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν τον αγώνα, είπε ότι δέχεται την επιλογή των συμπαικτών του, στην πραγματικότητα, δεν έγινε κάτι τέτοιο.

Ο Ηλίας Μπόγδανος που είχε έρθει κοντά του τον τελευταίο καιρό, παρά τις εκκλήσεις του να βρεθούν και να μιλήσουν, ο Νίκος δεν ήθελε ούτε να ακούσει γι' αυτό και συνεχώς αρνιόταν.

Έτσι οι δύο άλλοτε φίλοι δεν κατάφεραν να τα πουν μακριά από όλους και όλα. Κάτι που ο Ηλίας Μπόγδανος παραδέχτηκε ότι τον πείραξε πολύ καθώς δεν αντιλαμβάνεται για ποιο λόγο το κάνει αυτό. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε από τον Λιανό τι συμβαίνει ανάμεσά τους, ο Ηλίας προσπάθησε να αποφύγει την όποια απάντηση, τονίζοντας όμως ότι έχει ζητήσει από τον Νίκο να τα πουν και εκείνος δεν θέλει.

Ο Νίκος φάνηκε ιδιαίτερα σκληρός μαζί του και η τοποθέτησή του έφτασε να κάνει τον Ηλία να αποχωρήσει από το σημείο και να πάει λίγο πιο πέρα όπου έβαλε τα κλάματα με τη Σταυρούλα να τον παρηγορεί. Μάλιστα του θύμισε ότι την ίδια συμπεριφορά και απέναντί της ο Νίκος χωρίς να μπορεί να καταλάβει γιατί το έκανε αυτό.

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν στο αποψινό επεισόδιο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved