Media

Χατζίδου – Παύλου: Η απάντηση για το τηλεοπτικό τους μέλλον: «Τίποτα δεν έχουμε σίγουρο»

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου.

Το τηλεοπτικό δίδυμο μίλησε για το μέλλον της εκπομπής τους στο Star Και τις φήμες που έχουν ακουστεί περί αντικατάστασης.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2042023-25720-mm.jpg

«Περιμένουμε πώς και πώς να μας καλέσει το Star να συζητήσουμε για την ερχόμενη σεζόν. Είναι πολύ καλύτερη απ’ όσο περιμέναμε αυτή η σεζόν. Στη δουλειά μου έχω συναντήσει διάφορα. Εδώ είναι ό,τι πιο οργανωμένο έχω ζήσει ποτέ. Με τον νέο αρχισυντάκτη, Χρήστο Αϊβαλιώτη, έχουμε ξανασυνεργαστεί, έχουμε κώδικα επικοινωνίας, τον εμπιστευόμαστε απόλυτα», δήλωσε η Ελένη.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2042023-25723-mm.jpg

«Είναι ωραίο στην τηλεόραση να λες την αλήθεια σου, να μην φοβάσαι να μιλήσεις… Έχουμε τόση ενέργεια για την επόμενη μέρα που δεν μπορεί κανείς από μας να ασχοληθεί με όλο αυτό. To Star βγαίνει και μιλάει, εκείνο ξέρει, ευχόμαστε και την επόμενη σεζόν να είμαστε η επιλογή του. Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία γιατί θα ασχολούμαστε με το δέντρο και θα χάσουμε το δάσος» είπε ο Ετεοκλής με τη σειρά του.

1681992086115-418071982-xtzidou.jpg

Τίποτα δεν έχουμε σίγουρο, ούτε ότι θα μείνουμε ούτε ότι θα φύγουμε. Δίνουμε ό,τι καλύτερο και από εκεί και πέρα ό,τι είναι να γίνει…» είπε η Ελένη για να συμπληρώσει ο συνεργάτης και σύζυγός της:

«Όλοι οι οιωνοί είναι θετικοί και περιμένουμε» συμπλήρωσε ο σύζυγός της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved