Media

Καινούργιου: Η απρόσμενη αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή:«Έχω υπάρξει σε τοξικές σχέσεις… Τέρμα»

Gossip-tv Team

Σε μια απρόσμενη αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή, η οποία συνοδεύτηκε και από μια εξομολόγηση, προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αποκαλύπτοντας πως κατά έχει υπάρξει σε τοξικές σχέσεις τις οποίες και προσπαθούσε να σώσει, πράγμα που δεν θέλει να επαναλάβει ποτέ.

kainourgiou-(2).jpg

«Είναι και η έκλειψη αυτή, είμαι και Ταύρος και με έχει επηρεάσει από χθες. Φοβάμαι μην αρχίσω και λέω πράγματα που δεν πρέπει. Με φοβάμαι. Να πω κάτι αστρολογικό, πέρα από την πλάκα. Χθες ήταν μια πολύ σημαντική σεληνιακή έκλειψη. Κλείνουν κύκλοι οριστικά, δεν ξανανοίγουν οι παλιοί κύκλοι. Είναι πολύ ωραία αφορμή να κάνετε καινούργια πράγματα και να ανοίξετε νέους κύκλους.

kainourgiou-(4).jpg

Τέρμα στα παλιά τα τοξικά. Πάμε για καινούργια. Να μην επιστρέφουμε στα παλιά τα τοξικά. Σας το λέει ένας άνθρωπος που έχει υπάρξει σε τοξικές σχέσεις και πάντα προσπαθούσα να τις σώσω. Καταργείς τον έναν κύκλο και πας στον επόμενο. Πας για το καλύτερο

kainourgiou-(3).jpg

Επειδή μας παρακολουθεί και πάρα πολύς κόσμος, να πω ότι δεν είμαι η μόνη περίπτωση γυναίκας, υπάρχουν πολλές γυναίκες και στη δική μου ηλικία, που είναι μόνες τους, που έχουν κάνει λάθος επιλογές, έχουν βρεθεί σε τοξικές σχέσεις και τους πήρε καιρό να το καταλάβουν. Έρχεται η κατάλληλη στιγμή και προχωράς. Βλέπει και ο μπαμπάς μου. Πάμε να προχωρήσουμε γιατί βλέπει και ο μπαμπάς μου», είπε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved