Media

H στιγμή που ζωντανά στο Δελτίο Ειδήσεων του Mega έγινε αισθητός ο σεισμός: «Συγγνώμη παιδιά»

Gossip-tv Team

Μία διπλή σεισμική δόνηση ταρακούνησε και θορύβησε σήμερα αργά το πρωί (22/4) τους παρευρισκόμενους στο στούντιο του κεντρικού μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Mega.

Την ώρα που σε ζωντανή σύνδεση με το στούντιο του δελτίου ειδήσεων του Mega οι πολιτικοί συντάκτες μετέδιδαν τα όσα συνέβαιναν στο Προεδρικό μέγαρο με την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την προκήρυξη των εκλογών στις 21 Μαΐου, ο Γιάννης Χρηστάκος από την αίθουσα σύνταξης του καναλιού είπε με ψυχραιμία:

«Έχουμε έναν σεισμό αυτή την ώρα, ζωντανή εκπομπή είμαστε… Να πούμε ότι υπάρχει ένας σεισμός, φάνηκε να ήταν ισχυρός, θα το δούμε στην πορεία».

Κανείς δεν έδειξε να αντιδρά έντονα με τους συντάκτες και την παρουσιάστρια να συνεχίζουν κανονικά τη ροή του δελτίου μόνο που λίγα μόλις λεπτά αργότερα σημειώθηκε και δεύτερη σεισμική δόνηση και για ακόμα μία φορά ο Χρηστάκος ανέλαβε δράση λέγοντας:

«Παιδιά, συγγνώμη που σας διακόπτω, αλλά έχουμε ξανά νέα ισχυρή σεισμική δόνηση και το καταλαβαίνουμε κι εδώ στο στούντιο. Το λέω γιατί είμαστε σε ζωντανή μετάδοση, οπότε θα έχουμε και πολύ σύντομα νεότερα».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved