Media

Survivor All Star: Παίκτης έφαγε τόσο πολύ στο πασχαλινό τραπέζι που πήγε στο νοσοκομείο!

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Όπως είδαμε σε προηγούμενα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης, οι Κόκκινοι κατέκτησαν φέτος ένα από τα μεγαλύτερα έπαθλα φαγητού του παιχνιδιού που ήταν το πλουσιοπάροχο γεύμα με πασχαλινές λιχουδιές ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα.

Όπως αποκαλύφθηκε μάλιστα στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται σήμερα (22/4), ένας από τους παίκτες της ομάδας έφαγε τόσο πολύ κρέας που έφτασε να πάει στο νοσοκομείο από το πολύ φαγητό.

pasxalino-glenti-survivor-all-star.jpg

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο συγκεκριμένος παίκτης, το όνομα του οποίου για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύφθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, χρειάστηκε να μείνει στο νοσοκομείο για περίπου 8 ώρες καθώς δεν αισθανόταν καλά.

Δείτε παρακάτω τα πλάνα από το φετινό πασχαλινό τραπέζι των νικητών του επάθλου όπου πράγματι του έδωσαν και κατάλαβε σε ποτό, φαγητό αλλά και χορό:

Το βαρυστομάχιασμα του παίκτη είχε αίσιο τέλος αφού μετά τη νοσηλεία του επέστρεψε και πάλι στην καλύβα και κοντά στους συμπαίκτες του, έχοντας βέβαια ακόμα το βάρος των όσων είχε καταναλώσει.

pasxalino-glenti-survivor.jpg

Δείτε το βίντεο παραπάνω με τις αποκαλύψεις στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved