Media

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: H απάντηση που δίνει στους ισχυρισμούς του Ανδρέα Μικρούτσικου

Gossip-tv Team

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη βρέθηκε στο J2US το βράδυ του Σαββάτου και εκεί την συνάντησε η κάμερα του Open Weekend.

Η νικήτρια του Big Brother μίλησε για όλα και μάλιστα θέλησε να δώσει την απάντηση της στους ισχυρισμούς του Ανδρέα Μικρούτσικου πως σε συνέντευξη που έκανε μαζί του ειπώθηκαν πράγματα που θα μπορούσαν να τους βάλουν στη φυλακή;

Όσα είπε:
«Μου έλειψε το J2US. Από το σπίτι δεν το ένιωθα αλλά τώρα που είναι δίπλα μου όλο αυτό, όντως μου λείπει. Θέλω να το ξαναζήσω. Θα κάνουμε All-Star και θα το ξαναζήσω. Θα μπορούσα να είμαι ξανά ζευγάρι με τον Χάρη Βαρθακούρη… πες και ναι πες και όχι. Φωνητικά ταιριάζαμε αλλά σαν χαρακτήρες δεν τα πηγαίναμε και τόσο καλά. Περασμένα ξεχασμένα», είπε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Τι απαντά στους ισχυρισμούς του Ανδρέα Μικρούτσικου;

«Είχε γίνει, λέει, ένα τόσο εκρηκτικό και ανεπίτρεπτο σκηνικό για να το προβάλλουν στην τηλεόραση. Εάν το είχαν προβάλει, θα μας είχαν βάλει μέσα, λέει. Δεν υπάρχει τίποτα απ’ όλα αυτά που με κατηγορεί ο κύριος Μικρούτσικος», αναφέρει η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

PSIXARAKI3.jpg

«Φαντάσου ότι πήρα τηλέφωνο στην παραγωγή και ρώτησα: συνέβη όντως κάτι τέτοιο; Μου είπαν: μην ασχολείσαι με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Δεν τον παρακολουθώ στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αλλά παρακολουθώ τα tweets που γράφονται για αυτόν και είναι αμφιλεγόμενα. Δεν τον βλέπουν και με πολύ καλό μάτι τον κύριο Μικρούτσικο», καταλήγει η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved