Media

Αποκαλυπτικός ο Νίκος Ψαρράς: «Σοκαρίστηκε ο γιος μου και μου ζήτησε να του πω την ιστορία»

Gossip-tv Team

Ο Νίκος Ψαρράς βρέθηκε στον καναπέ του Καλύτερα δε γίνεται και μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για πολλά πράγματα. 

Ο γνωστός πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στη νέα θεατρική παράσταση στην οποία και πρωταγωνιστεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά αλλά και στην τηλεοπτική σειρά «Βραχιόλι της φωτιάς» και τις δύσκολες σκηνές που χρειάστηκε να γυρίσει.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ψαρράς είπε: «Το ολοκαύτωμα είναι κάτι το οποίο πρέπει να το θυμόμαστε. Δεν είναι τυχαίο το «ποτέ ξανά» που είναι γραμμένο στους τοίχους του Άουσβιτς. Η Θεσσαλονίκη είχε μια τεράστια κοινότητα 60.000 ανθρώπων, ούτε 3.000 όμως δεν επέστρεψαν.

Ήταν πολύ δυστυχισμένοι και άτυχοι γιατί έπεσαν στα χέρια του Μένγκελε οπότε έγιναν όλοι τους πειραματόζωα. Και αυτοί που επέζησαν, επιβίωσαν από τα πειράματα. Πολύ σκληρές στιγμές, ο άνθρωπος θέλει πάντα να αφήνει πίσω τα στενάχωρα και να προχωράει με ελπίδα».

nikos-psarras-dyo.jpg

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας:

«Το παρελθόν όμως πρέπει να το έχουμε ζωντανό στη μνήμη μας γιατί μόνο έτσι μπορούμε να έχουμε μέλλον. Για εμάς ήταν πολύ δύσκολες οι σκηνές που κάναμε μέσα στο Άουσβιτς και εκείνη που, μόλις φτάνουμε στο Άουσβιτς, μας δέρνουν και φωνάζω «τα παιδιά μου, τα παιδιά μου». Έβλεπες και στο συνεργείο όλοι να είναι παγωμένοι. Φαντάσου, Ναταλία μου, ότι αυτό δεν είναι ούτε το ένα χιλιοστό από αυτά που τράβηξαν οι άνθρωποι. Η πραγματικότητα ήταν πολύ πιο ωμή και βίαιη».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved